avatar

Les nostres fotos del 2011

D’un temps ençà ve essent costum que els webs de fotografia recopilin les “millors fotografies de l’any”. El nostre fòrum no s’ha escapat d’aquesta tradició, i per segon any podeu penjar en el fil La millor foto del 2011 la que per a vosaltres va ser la millor foto que vau fer l’any passat. Passats uns dies, amb totes les fotos rebudes en farem un recopilatori en format de revista virtual, tal com varem fer l’any passat.

Mentrestant, què us semblaria repassar les fotos que durant el 2011 vam anar penjant als reestructurats fòrums d’espaifotografic?

Hem preparat dos reculls de fotos (només hi manquen les fotos que per motius aliens, en el moment de fer el recull, eren inavailables) perquè pogueu recordar les imatges que al llarg de l’any vam anar  penjant i comentat a Gent, persones i personatges i Llocs, indrets i racons.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

En el primer recull, una revista virtual, hi hem agrupat les fotos per autors, mentre que en el segon, un vídeo amb música de fons i tot, les fotos estan una mica més barrejades. A veure si sou capaços d’anar endevinant de qui és cada foto! Si voleu veure les fotos “originals”, no dubteu a buscar-les al fòrum respectiu. Agafeu-vos-ho amb calma però, que el vídeo dura més de 20 minuts! Per si us interessa, les cançons d’aquest vídeo estan tretes del disc Celtic Moods de la Celtic Orchestra.

Falten les fotos del forum Bèsties, casos i coses, el més prolífic de tots que, per raons de pes, no hem pogut incorporar en aquest recull. En tot cas, sapigueu que les fotos segueixen al vostre abast als seus fils respectius.

Tant de bo que aquest exercici de memòria ens esperoni a tots per seguir alimentant els fòrums d’espaifotografic amb les nostres millors fotos, o amb les que ens generin més dubtes, que per això es van inventar els TRC’s i els comentaris “constructius”.

 

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Les nostres fotos del 2011”

  1. Gràcies per la bona acollida. La idea inicial era fer un llibre per a cada fòrum, però al fòrum de Lloc, indrets i racons hi havia massa fotos i el fòrum de les bèsties, com que encara n’hi havia més i no volia fer cap retallada, vaig haver de desistir inclús de fer el vídeo.
    Que els reis (que són els pares de la dona de l’Urdangarin) us portin moltes bèsties, coses i casos.

  2. Quina meravella i quina feinada!!!!
    Moltes gràcies per poder-ne gaudir

  3. Em reservo la calma per veure-ho a casa … però per avançat les felicitacions per aquest bon treball recopilatori i d’edició! Gràcies Miquel!