avatar

Primer taller del Curs de Photoshop amb Lola Monsterrat

Aprèn Photoshop amb Lola Montserrat i EFTal com varem anunciar prèviament, el proper dissabte 28 de gener fem el primer taller dels tres que fan el Curs de Photoshop amb Lola Montserrat. Us recordem que, per primer cop, us presentem una sèrie de tallers, de complexitat progressiva, que es poden aprofitar de diverses maneres, assistint només als que ens interessi o bé a tots tres, per tal d’assistir només al temari que interessa o be completar tot un curs introductori a l’edició de fotografies amb el programa Adobe Photoshop.

Convé tenir en compte també que hem previst un descompte progressiu en el preu dels tallers, de manera que apuntar-se a més d’un de cop resulta més econòmic. Òbviament, afavorim als titulars del Carnet d’Amic d’EF amb un descompte addicional. De fet, aquesta pot ser una bona ocasió per demanar el carnet!

Centrant-nos en el primer taller, el més proper, ens agradaria recordar-vos el temari que seguirà la Lola, amb les variacions que ella cregui convenients en funció de les necessitats dels assistents:

1ª taller (28 de gener). Iniciació al programa Photoshop CS5.

  • Estudi de l’entorn de treball.
  • L’arxiu digital.
  • Barra d’eines i paletes.
  • Gestió i revelat del Raw.
  • Estudi de les eines de retoc i dibuix.
  • Eines de selecció, de text, de pintura, degradats, clonatge…
  • Tractament d’imatge amb l’ús de capes.

Com veieu, es tracta d’un primer nivell, de caire introductori, però que ens permetrà tenir un contacte inicial amb les eines fonamentals que es fan servir habitualment en el tractament de les imatges fotogràfiques.

Com ja varem dir, per assistir a qualsevol dels tallers d’aquest curs és imprescindible disposar d’un ordinador portàtil amb Adobe Photoshop instal·lat i funcionat correctament. Si voleu saber més detalls sobre aquest curs (preu dels tallers, dates, temaris, condicions, etc), trobareu tota la informació en la noticia on anunciàvem la convocatòria.

Resumint: encara hi ha places lliures i queda només una setmana pel primer taller. Això vol dir que els que encara us ho esteu rumiant (m’apunto, no m’apunto…) teniu uns dies per decidir-vos. Després, ja sabeu: qui gemega ja ha rebut!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.