avatar

Sortida EF a la Sagrada Família el 5 de febrer

Mentre estem immersos en el primer taller de Photoshop amb la Lola Montserrat dels tres previstos, us anunciem la següent activitat que farem a EF i que està prevista per al proper diumenge 5 de febrer.

La Sagrada Família, fotografia de l'Isaac AtienzaA partir d’un fil que va obrir l’Isaac Atienza on mostrava unes fantàstiques fotografies de la Sagrada Família, d’ell mateix en va sorgir la idea de fer-hi una sortida fotogràfica d’EF.

Ell mateix també va obrir un segon fil on es va anar lligant la sortida. Aquestes dues fotografies que il·lustren l’article, són de la seva galeria de Picasa, on hi podeu veure la resta.

Finalment, i a falta de concretar el que es farà un cop acabada la visita, hem volgut posar-ho a portada per engrescar la gent a participar en aquesta propera activitat. El cost d’aquesta activitat, naturalment, és gratuït. L’únic que abonareu és el preu de l’entrada, que de manera individual surt millor que en grup i ho fareu a les mateixes taquilles. El preu de la visita són 13€ amb l’entrada al museu inclosa.

Per a la qüestió del dinar segur que no hi haurà problema per trobar un lloc adient per a tothom i ja es veurà quina activitat fotogràfica es pot fer a la tarda.

Per tant, quedem el diumenge dia 5 de febrer a les 9h del matí davant de les taquilles. Aquesta és l’hora que obren i així podem evitar les previsibles cues que es formaran al llarg del matí.

La Sagrada Família, fotografia de l'Isaac AtienzaPodeu portar tot l’equip si voleu però no és permès d’utilitzar el trespeus, per tant ens les haurem d’enginyar si no tenim prou llum o si volem fer  exposicions llargues.

A partir d’ara volem donar més rellevància i difusió a les sortides i quedades, trobades temàtiques, sortides a exposicions  i a qualsevol de les activitats presencials que es venen fent al llarg de l’any i regularment a espaifotografic.cat.

Per aquest motiu varem engegar ahir mateix un nou calendari amb les activitats previstes a EF i que podeu veure a la dreta de la pàgina principal. Aquest és molt complert, amb informació, horaris, mapa de Google i preu de l’activitat. A més us podeu baixar les activitats directament al vostre Google Calendar. Ara toca anar-lo omplint de contingut. No costarà gaire, doncs com ja varem dir  hi ha moltes activitats previstes per aquest any. La propera: la calçotada, el 10 de març.

Dins del grup de les activitats presencials hi ha les visites a exposicions. El nostre objectiu és poder-ne fer regularment una o dues al mes, entre setmana. Pel tema de les sortides i exposicions, s’ha incorporat a l’equip de col·laboradors l’Olga Fuenmayor, que estem segurs que farà una gran tasca.

Esperem veure-us a tots i ens agradaria comptar amb cares noves. Així doncs, hi sereu benvinguts tots els que aparegueu el diumenge 5 de febrer. És una activitat oberta a tothom, coneixeu algú d’EF o no. Aquesta és una bona activitat per a presentar-vos, conèixer, aprendre dels que en saben més o compartir una estona amb gent amb les mateixes aficions.

Així doncs, fins al diumenge vinent!

 

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Sortida EF a la Sagrada Família el 5 de febrer”

  1. Ostras ostras ostrassss què interessant!!! a la mínima que pugui vinc, a veure si no surto feta pols dels compromisos del dissabte per la Costa Brava…

  2. Jo vindria però, aquest diumenge tinc una calçotada. A més que,casualment, hi vaig anar diumenge passat. Era un tasca que tenia pendent des de fa molt temps. Que us ho passeu molt bé.

  3. Podrieu aclarir si es manté la proposta o no? Per uns comentaris al fòrum sembla que s’ha anulat, però aqui no es diu res i no em queda clar.

    Gràcies,