avatar

La Calçotada del 4rt aniversari d’EF

Com ja deveu saber, cada any a començaments de març celebrem l’aniversari d’aquest web que anomenem espaifotografic. Aquest any ja és el quart. Com passa el temps!

La foto de grup de rigor, amb els assistents a la Calçotada 2010

L’any passat varem ser prop de 45 persones i sembla que tots s’ho varen passar molt bé. Com sempre, aquest acte va permetre que es coneguessin en persona molts dels que habitualment corren per aquí.

Enguany i com ja va essent tradició, ho volem tornar a celebrar. Esperem que us vagi bé la data i ens tornem a veure. Serà el típic dinar a la brasa amb calçots, carn, vi, productes de la terra; tot plegat organitzat i elaborat per gent també de la terra i en la fantàstica companyia de tots vosaltres.

Com ja varem avançar, la data prevista és el dissabte 10 de març a Les Borges del Camp, país de calçots. La Tere serà l’amfitriona i ho celebrarem al “tros”, com diuen a Tarragona. Els seus familiars i amics se n’ocuparan de fer els calçots i la carn, però si els voleu ajudar estaran encantats que algú els vagi rellevant de tant en tant. Com l’any passat, podrem gaudir de la companyia de la Senda i família i a sobre ens portaran un fantàstic vi de Barberà de la Conca. Que més es pot demanar?

Tot plegat començarà com les altres vegades: quedem a les 9 del matí al Bar Les Borges (veure mapa) popularment conegut com a “bar del Pere”, per si algú es perd. Hi aprofitarem per fer el cafè de rigor, però per això caldrà venir una estona abans i així enllestirem la sortida del matí.

Després del cafè, marxarem d’excursió fotogràfica. Aquest cop anirem a un lloc potser ja conegut per més d’un i amb molt d’atractiu a nivell fotogràfic: la Cartoixa d’Escaladei (veure mapa).

Als que vulgueu venir, només heu un ingrés de 25€ per persona al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (no us oblideu d’indicar-nos el vostre nom, telèfon o e-mail de contacte i quants sou). Si sobra algun euro s’utilitzarà per a properes activitats. Obrirem un tema al fòrum amb el llistat dels assistents.

L’aforament està limitat a 40 persones. Si en som més es donarà preferència als que han vingut als aniversaris anteriors i als que tenen el carnet d’Amic d’EF.

Fins aviat company@s!

Les fotografies varen anar sortint en aquest fil, poc després de la calçotada i son propietat dels seus autors: La Llui, en Pep Prats, l’Ola, en Markus, en Truji… Creiem que no ens deixem a ningú més.

Pels qui hagin de venir de lluny i prefereixin venir dissabte, en el poble no hi trobareu lloc per passar la nit, però Reus està molt a prop i de ben segur que allà sí en trobareu.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “La Calçotada del 4rt aniversari d’EF”

  1. Hem obert un fil on us podeu anar apuntant a la Calçotada del 4 aniversari.