avatar

Abans de passar a la història

Ara fa uns dies us mostràvem un divertimento dut a terme amb fotografies històriques ben conegudes. L’article d’avui presenta unes imatges similars, tot i que aquesta vegada sense cap mena de manipulació digital de les imatges originals. I és que: us heu preguntat mai, quan mireu una fotografia, què és el que passava instants abans d’immortalitzar l’escena?

Doncs, en alguns casos, conèixer-ho és possible. Moltes vegades, els fotògrafs disparem diversos cops l’obturador i, a casa o al laboratori, decidim quines fotos mereixen veure la llum, i quines sols poden aspirar a ser arxivades. En els casos, però, de fotografies que passen a la història, la resta d’imatges de la sèrie de cop i volta passen a tenir també valor, ja que ens ajuden a entendre millor la imatge principal.

Com a mostra d’això, us en mostrem aquí unes quantes. A veure si sabeu endevinar què passarà després…

Aquest policia fa pinta d’estar-ne tramant alguna… Què creieu que farà?

Esperen per creuar, o miren de cridar un taxi? Què faran?

Sembla una operació habitual… Què podria sorprendre aquest metge?

Aquests soldats semblen contents. Què pot passar?

La bandera és força ridícula… La deixaran, o n’hissaran una de més grossa?

Aquest noi sembla detingut. El porten, potser, a la presó?

Què li tiren per sobre a aquest monjo? Aigua, potser?

Si voleu veure’n més, feu una ullada a aquest enllaç. I, sobretot, quan feu una foto, no n’esborreu les imatges prèvies!

 

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Abans de passar a la història”

  1. Una bona troballa i un consell final molt escaient.

  2. Totalment d’acord amb en Miquel. Gràcies.

  3. L’unica de la no conec el següent fotograma es la del quirófan. Quina foto es la que es va fer famós? (Una puntualització i perdò per la pedanteria: en la primera no es tracta d’un policia, es un soldat de la NVA = Nationale Volksarmee = Excercit Nacional del Poble).
    Markus

  4. Molt interessant aquesta cerca i recopil·lació d’imatges!!! A mi me’n faltava alguna més a part de la del metge, però és divertit també intuir quina serà la que vindrà a continuació.