avatar

Concurs Mensual EF febrer ’12: blanc

"Començant per la cua" de l'OlgaFinalment, hem pogut tancar l’edició del Concurs Mensual que varem iniciar el passat desembre de 2011 i, com recordareu, varem haver de prorrogar fins finals de gener d’aquest any, degut a la poca participació.

Declarem doncs a l’Olga com guanyadora del Concurs Mensual desembre 1’1 – gener ’12, amb la seva foto “Començant per la cua“, que ha recollit 23 punts a les votacions. El segon i tercer lloc pertanyen al navel, amb 20 punts per la seva foto “Massa canvi?” i al Miquel Bohigas, que n’ha obtingut 19 amb la foto “Comença un nou dia”.

Fotos d’una blancor gairebé immaculada

Com que segur que esteu ansiosos per posar-vos mans a l’obra i no veieu el moment de començar a fer fotos i enviar-les al Concurs Mensual EF, no perdrem més el temps amb retòrica i anirem directes a la qüestió. El tema del concurs que comença des d’ara mateix és ben clar: BLANC. Aquest serà el primer  d’una sèrie d’edicions dedicada a colors primaris: blanc, negre, vermell, vers i blau.

No cal donar gaires pistes ni exemples per explicar el tema. Volem fotos que mostrin el color blanc com a element primordial. Com i de quina manera és problema vostre, que en definitiva es tracta que us exprimiu el cervell. Només un suggeriment: ens agradaria rebre propostes originals, diferents, imaginatives, defugint tant com sigui possible dels tòpics habituals; tu ja m’entens, que diu la cançó.

El premi del Concurs Mensual és un xec virtual per valor de 100€ a gastar a la botiga DiseFotoStore. Amb aquest xec podreu comprar el que vulgueu per aquest preu o utilitzar-ho com a pagament parcial d’un producte més car. A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto.

Com és habitual, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar).

Si teniu dubtes sobre el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Tingueu en compte que aquest més té una dificultat afegida: és més curt. Només teniu 3 setmanes per crear la vostra obra.  Però sabem que sou gent valenta i resolutiva, amb un cap bullint d’idees brillants i sorprenents que esteu frisant per plasmar en una extraordinària fotografia. Per tant, ja podeu posar fil a la agulla! Esperem rebre les vostres fotografies abans de les 24:00h del diumenge 26 de febrer. Ha quedat prou clar?

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Concurs Mensual EF febrer ’12: blanc”

  1. Una fotografia molt interessant Olga, felicitats, un premi merescut!