avatar

Sorteigem dos llibres de l’Eduardo Momeñe

Sortegem dos exemplars de "La visión fotogràfica"Tal com ja varem fer ara fa un any i com a preludi del taller que ens farà el propi autor a mitjans d’abril, sortegem un parell d’exemplars del llibre La visión fotogràfica, de l’Eduardo Momeñe.

La visión fotogràfica és una obra de caràcter pedagògic que fa que ens plantegem molts interrogants al voltant de la fotografia, que ens convida a reflexionar sobre el nostre treball i ens motiva a investigar l’obra de grans fotògrafs, tot plegat per que siguem més conscients del que fem i que les fotografies que creem siguin millors quant a contingut. No es tracta d’un text de caire tècnic: “La visión fotográfica” tracta del “què” i del “perquè”, no del “com”.

El sorteig és obert a tothom i per participar no és necessari ser usuari registrat al fòrums d’espaifotografic. Només caldrà que ompliu un formulari molt senzill, en el que demana el nom, e-mail de contacte, etc. L’únic requisit per participar es que residiu a l’estat espanyol i que en tingueu moltes ganes…

Per tal d’engrescar-vos a participar en aquest sorteig us oferim un petit tast d’aquest fantàstic llibre.

Teniu temps per participar fins diumenge 4 de març de 2012 a les 24:00h. El dilluns 5 farem una llista amb tots els participants i el número que tenen en el sorteig i triarem el guanyador des de Random.org,  que ens donarà el número guanyador i per tant l’afortunat/da. Ho anunciarem en portada el dimarts 6 de març.

Interessats en la fotografia, amics de Facebook, seguidors de twitter, autors de blocs o usuaris de Flicker… Animeu-vos a participar,  potser esteu de sort i  aquest magnific llibre es vostre!

Com dèiem, a mitjans d’abril tindrem a l’Eduardo Momeñe fent un taller per a espaifotografic. És una ocasió única per escoltar aquest gran fotògraf i divulgador, doncs ell resideix a Madrid. L‘any passat ja el varem tenir entre nosaltres en el primer taller que feia a Catalunya i aquest any em volgut repetir l’experiència doncs els assistents varen quedar tant encantats, que ja en tenim alguns de repetidors d’apuntats. Si esteu interessats en la Fotografia, aquest és un taller altament recomanable.

Aquesta setmana entrant anunciarem aquest taller amb tots els detalls, però si ho voleu, ja podeu reservar plaça enviant-nos un correu. Com gairebé tots el tallers serà un dissabte, 8 hores de duració i a un preu de 100 €, com l’any passat.

Que hi hagi molta sort amb els llibres! I en el cas que no us toqui, us adrecem al web Afterphoto on podreu trobar el llibre d’Eduardo Momeñe a un preu molt assequible, sobretot considerant la qualitat d’aquesta obra i el profit que se’n pot treure. És un llibre altament recomanable! També podeu visitar la seva pàgina al Facebook: La Visión Fotográfica.

El sorteig ja ha finalitzat

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Sorteigem dos llibres de l’Eduardo Momeñe”

  1. […] Fa un any vam sortejar dos llibres d’Eduardo Momeñe, i aquest any també! […]

  2. […] obligada per a qui busca entendre els mecanismes de la fotografia. Recordeu que aquest dies  sortegem dos exemplars d’aquest magnífic […]