avatar

Ubiquography, un projecte de reflexió sobre iPhoneografía

Ubiquography, de Barcelona Photobloggers

Els amics de Barcelona Photobloggers presenten Ubiquography, un projecte de reflexió sobre la iPhoneografia coproduït amb el Centre Cívic Guinardó.

Ubiquography és una exposició col·lectiva amb la idea central de fer una reflexió sobre què és la iPhoneografia i quines són les qualitats que la fan única: La ubiqüitat i la immediatesa. La ubiqüitat de la iPhoneografia es troba en el vector social de la mateixa: una persona, en un lloc, comparteix amb tothom en qualsevol punt. Per la seva banda, la immediatesa la trobem en l’escàs temps que transcorre entre que l’artista “veu” una foto, la captura, l’edita i la publica. Ubiquography intentarà abordar aquests dos conceptes mitjançant una exposició que es podrà veure a tot el món, a la vegada, i just en el moment que els artistes, de tot el món, publiquen les seves obres, en temps real.

L’exposició té dos vessants: el propi web dedicat al projecte (ubiquography.com) on ja s’estan rebent obres iphoneográficas que es mostren en el mateix instant en què es publiquen i l’exposició física, que es podrà visitar del 24 de maig al 8 de juny al Centre Cívic Guinardó i, en el mateix instant, en temps real, en diversos punts del món.

Actualment està obert el període d’inscripció, podent fer la sol·licitud en la pròpia pàgina web.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Ubiquography, un projecte de reflexió sobre iPhoneografía”

  1. M’agrada molt el concepte però no m’agrada gens lo de Iphoneografia… m’agrada parlar de telèfon mòbil, però no pas de IPhone… tot i ser-ne usuari.