avatar

Concurs Mensual EF març ’12: vitalitat

"Blan trencat, alls" de l'EnricML’edició de febrer ’12 del Concurs Mensual EF ja té guanyador: l’EnricM, amb la foto “Blanc trencat, alls“, que ha aconseguit 28 punts. El segon lloc el comparteixen el clemens amb “El sucre es diverteix” i la Graella amb “Fràgil”, amb 27 punts. El tercer lloc és per a la foto de Urimas, “Caos blanc” amb 24 punts.

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició de febrer del Concurs Mensual a la secció del fòrum dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Picasa.

Com ja varem anunciar, el guanyador s’endu un xec regal per valor de 100€ per gastar a la botiga DiseFotoStore, cortesia del nostre patrocinador DiseFoto. Un magnífic premi al que cal afegir una còpia 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia i una samarreta EF. No hi ha dubte que l’amic EnricM queda ben servit!

Tinc ganes de viure!

Declarat el guanyador, podem fer ja la convocatòria de la següent edició del Concurs Mensual EF. El tema que us proposem en aquesta ocasió és VITALITAT. Volem fotografies que expressin de manera inequívoca i clara l’impuls, l’energia, les ganes de viure. Ganes de viure de què? De qui? Doncs de qualsevol ésser viu: plantes, animals, persones… És una força sovint irrefrenable, que permet que sorgeixi vida en els llocs més inesperats, als racons aparentment menys idonis; empeny a continuar endavant i mantenir l’existència inclús quan les circumstàncies són absolutament adverses.

Esperem rebre fotos originals, sorprenents, expressives, que demostrin que heu reflexionat sobre la idea que us plantegem com a tema del concurs. Segur que fareu tot l’esforç que calgui per defugir dels tòpics i ens mostrareu imatges realment úniques. No esperem menys!

El premi del Concurs Mensual és un xec virtual per valor de 100€ a gastar a la botiga DiseFotoStore. Amb aquest xec podreu comprar el que vulgueu per aquest preu o utilitzar-ho com a pagament parcial d’un producte més car. A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto.

Com és habitual, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar).

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Esperem rebre les vostres fotos abans del diumenge 1 d’abril a les 24:00h. Som-hi doncs, ja us hi podeu posar!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.