avatar

Espaifotografic a les xarxes socials

Les xarxes socials ens connecten a la resta del mónCom molts de vosaltres sabeu, ja fa més de quatre anys que existeix espaifotografic, aquest petit racó que vol oferir un espai on els aficionats a la fotografia de parla catalana s’hi trobin ben a gust, com a casa. Dia a dia, treballem per tal de fer créixer EF i difondre la seva l’existència, que és una de les maneres de garantir la seva continuïtat.

Des de que varem començar fins ara, les xarxes socials han anat assolint una enorme rellevància. Estem interconnectats d’una manera que fa uns anys ni haguéssim imaginat. Avui dia, aquestes comunitats virtuals no són el territori exclusiu d’uns pocs visionaris, sinó que han arribat a constituir un dels elements primordials els plans de promoció i màrqueting de les empreses, per exemple.

Òbviament, espaifotografic no és cap empresa, negoci, ni res que se li assembli. Però no per això podíem ignorar aquest fenomen, menystenint l’enorme potencial d’aquests nous entorns com a eines de difusió i creixement. És per això que fa cert temps que mantenim una considerable activitat en algunes de les xarxes socials més populars, com són Facebook, Twitter i Google+.

Us ho volem comentar per que, encara que és probable que molts de vosaltres ja ho sabeu prou bé, pot haver qui no s’hagi adonat que EF va una mica més enllà d’aquesta portada, el fòrum o les galeries. Per tal que estigueu al cas, doncs, us volem assabentar que podeu estar al corrent del que es cou a EF i més a través de:

A banda d’aquests mitjans socials, també podeu accedir als continguts més recents que es publiquen en portada subscrivint-vos al fil RSS que genera el web. Aquest el podeu llegir amb qualsevol lector RSS, sigui d’escriptori o en línia, com podria ser el Google Reader.

En el futur continuarem treballant per ampliar l’abast de la nostra presència, per arribar cada cop a més gent de la manera que més còmode els resulti. Esperem trobar-vos a tots!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Espaifotografic a les xarxes socials”

  1. […] les Dunes i la platja de la Fonollera, el Rec del Molí i les Bases d´en Coll.  fins arribar a la Gola del Ter on farem les darreres fotografies del […]