avatar

Nova Lowepro Flipside 500 AW, amb capacitat per grans teleobjectius

Lowepro Flipside 500 AW, vista frontalDiseFoto, importador a Espanya de Lowepro, presenta una nova motxilla de gran capacitat per la fotografia a l’aire lliure, basada en el disseny de la reeixida gamma Flipside: la Flipside 500 AW.

Aquesta nova motxilla ofereix als fotògrafs d’esport, aventura i natura, un gran nombre d’atractives característiques per complir amb les necessitats de capacitat, accés i confort quan capturen imatges en tota mena de situacions.

Com el seu nom indica, la Flipside 500 AW està dissenyada per protegir, emmagatzemar i transportar un objectiu 500mm f4, a més d’equipament extra en un compartiment principal encoixinat i espaiós. El seu sistema de divisors ajustable fa que sigui fàcil organitzar l’equip fotogràfic en una àmplia varietat de configuracions. Un sistema de fixació especial per trípode, que es pot amagar, inclou un suport per als peus del trípode, juntament amb una corretja i una resistent sivella per assegurar un trípode de mida estàndard o un monópode al frontal de la motxilla.

El seu disseny amb accés posterior al compartiment principal serveix al fotògraf d’exteriors de dues pràctiques formes. En primer lloc, podeu arribar fàcilment a l’equip quan el cinturó està assegurat i la motxilla es gira al capdavant i s’obre la cremallera. En segon lloc, proporciona seguretat extra en dur-la a l’esquena, ja que l’accés al compartiment es troba enganxat al cos. Les corretges contornejades i el cinturó encoixinat proporcionen confort extra i ajuden a distribuir equilibradament el pes en portar molta càrrega. La Flipside 500 AW està disponible en color negre.

Característiques

  • Lowepro Flipside 500 AW oberta, vista traseraIdeal per fotògrafs d’esport, natura i aventura
  • Capacitat per a equip professional incloent un objectiu 500mm f4
  • Ampli compartiment embuatat per a equip fotogràfic amb sistema de divisors ajustables
  • Sistema d’accés del darrere per a una major seguretat
  • Corretja per a espatlla contornejada i cinturó encoixinat
  • Coberta impermeable All Weather AW Cover ™ per protegir l’equip dels elements
  • Enganxall per trípode especial
  • Compartiment frontal amb cremallera amb espai per a una tauleta, adaptadors, cables i petits accessoris
  • Butxaques integrats per a targetes de memòria
  • Enganxalls SlipLock ™ per augmentar la capacitat de transport

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.