avatar

Què s’està coent al fòrum?

Com cada divendres, a continuació un petit resum de les fotografies i temes que s’han estat tractant al fòrum.

També hem vist un vídeo de ferrotips, de l’esclavitud i els linxaments als Estats Units i de la darrera edició de Fotogenio. A més, recordeu, que a EF tenim força iniciatives en marxa, que potser us poden interessar:

Xec regal de Disefoto per valor de 100€Recordeu que ha millorat el premi del Concurs Mensual. El premi consisteix en un xec virtual per valor de 100€ a gastar a la botiga DiseFotoStore.

Amb aquest xec podreu comprar el que vulgueu per aquesta quantitat o utilitzar-ho com a pagament parcial d’un producte més car.

A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto; una bona manera de poder difondre la nostra obra. Esperem que això tingui un impacte positiu en la participació i qualitat de les fotografies presentades al Concurs Mensual EF.

Aquí podeu veure les fotos que s’han anat presentant al concurs d’aquest mes amb el tema Vitalitat.

Recordeu també que la propera setmana, el dissabte 24 de març és el tercer i últim taller de Photoshop, del curs de la Lola Montserrat. Aquesta vegada serà de retoc avançat i ho dedicarem al retoc de fotografia de paisatge i de bellesa.

Podeu portar les vostres pròpies fotografies, analitzarem els fitxers RAW i retocarem conjuntament. Aprendrem tècniques i trucs de retoc fotogràfic avançat. Si en els dos primers varem veure les eines que s’utilitzen en cada cas, aquest taller serà eminentment pràctic i utilitzarem totes aquestes eines i tècniques que hem après, per millorar les imatges amb les que treballem.

Si esteu apuntats, recordeu que és dissabte vinent, dia 24 i si no ho esteu però us vindria de gust fer aquest taller, que sapigueu que encara hi ha places disponibles.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.