avatar

Slideluck Potshow VI, falten només deu dies

Desprès de l’èxit de la passada edició, per segona vegada, Barcelona Photobloggers, el centre cívic Pati Llimona i Slideluck Potshow col·laboren per una nova edició de l’esdeveniment artístic i gastronòmic, que se celebrarà el 29 de març dins de la programació del festival PICS.

Slideluck Potshow és una iniciativa que neix l’any 2000, a la costa oest dels Estats Units, de la mà de Casey Kelbaugh, i s’ha celebrat amb gran èxit a diferents ciutats del món com ara Nova York, Berlín, São Paulo, Madrid, Londres i Milà. El nom ve de “slideshow”, projecció i de “potluck”, una paraula sense traducció al català que fa referència a una reunió on cada convidat porta un plat per compartir.

Slideluck Potshow VISlideluck Potshow reuneix a persones relacionades amb la fotografia i l’art, en un sopar amb projecció d’imatges. L’objectiu és crear un punt de trobada fora dels circuits públics i privats habituals, sense finalitats lucratives ni comercials on, a més de la projecció de treballs fotogràfics, els convidats han d’aportar una contribució gastronòmica.

L’esdeveniment comença amb la projecció consecutiva de tots els treballs, amb una duració individual màxima de 5 minuts, seguida d’un sopar on es comparteix el menjar que els convidats han portat. Entre els fotògrafs que han participat en alguna de les edicions de Slideluck Potshow al voltant del món es troben Elliot Erwitt, Alec Soth, Alessandra Sanguinetti, Edward Burtynsky, Todd Hido, Nina Berman, Alex Majoli, Bruce Gilden, Vincent Laforet, Paco Elvira, Txema Salvans, i molts més.

Slideluck Potshow VISlideluck Potshow és una oportunitat per a fotògrafs, artistes i amants de l’art, per a reunir-se i compartir les seves noves propostes en un ambient no competitiu i amigable. Els presentadors van des de professionals establerts a fotògrafs aficionats, però no importa el seu estatus, les seves fotos es mostraran de manera equitativa i no per més de 5 minuts. Es permeten, i aprecien, tot tipus de llibertats en el contingut i la presentació. Podeu acompanyar la presentació amb música, comentaris i altres sorpreses.

Les presentacions no poden durar més de 5 minuts, encara que normalment son més curtes. Nosaltres recomanem que una projecció tingui entre 15 i 40 imatges. És important que la projecció estigui composta bàsicament per fotografies. En principi, no considerem propostes que siguin només en vídeo, encara que si fas servir unes quantes seqüències com a part d’un treball multimèdia pot ser acceptable.

Hi ha moltes maneres de presentar un projecte fotogràfic. Volem veure bons treballs, però no cal que us limiteu a una seqüència d’imatges; no tingueu por d’experimentar amb la música, narrativa, explicar, o fins i tot actuar durant la projecció. Es tracta de veure bona fotografia, però cal arriscar, mostrar allò del que no estigueu segurs, aquelles imatges que mai heu publicat, etc… Mostreu-nos allò en que esteu treballant, o, si us fa sentir més comfortables, una edició del vostre millor treball.

Aquí trobareu les instruccions que heu de seguir per enviar una proposta. La data límit per a enviar-nos els vostres treballs és el 16 de març, per tant només tens 10 dies per afegir el vostre projecte. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb l’organització mitjançant un correu electrònic a barcelona@slideluckpotshow.com.

Us aconsellem que us feu fans de la pàgina de l’esdeveniment a Facebook si voleu estar al dia de totes las novetats del mateix.

Més informació a Slideluck Potshow Barcelona VI.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Slideluck Potshow VI, falten només deu dies”

  1. Us informem que, degut a la convocatòria de vaga general pel dijous 29 de març, hem canviat la data del Slideluck Potshow Barcelona al DISABTE 31 DE MARÇ.
    Podeu trobar tota la informacó detallada a http://www.facebook.com/SLPSBarcelona i a barcelonaphotobloggers.org