avatar

Sortegem el llibre “Guía avanzada de Fotografía Digital”

Sorteig del llibre Guia avanzada de fotografia digitalHorari d’estiu, hi ha més hores de llum i més temps per fotos, aquest passat dissabte hem fet un taller de PS amb la Lola Montserrat i la gent n’ha sortit molt satisfeta, el taller de l’Eduardo Momeñe s’està omplint força bé, hi comencen a haver interessats en les FotoPassejades EF , també a la Sortida de Primavera i al taller d’orquídies (que encara ni tant sols hem anunciat).

Cada cop en som més els que tenim el carnet d’Amic d’EF

També hi han un munt d’activitats previstes, totes elles molt interessants i engrescadores i que ens plaurà d’anar tirant endavant des d’ara fins passat l’estiu.

Tot això ens fa molt contents i per celebrar-ho hem pensat que podríem regalar un altre llibre, com últimament venim fent amb certa periodicitat.

Aquest cop però només teniu uns dies per apuntar-vos al sorteig. Teniu només aquesta setmana, i no val a badar, ja que la propera ja és Setmana Santa i ens agradaria que qui tingui la sort, el pugui tenir per aquestes dates i poder-lo llegir tranquil·lament, apart de poder fer moltes fotos, que també toca.

El llibre es diu Guía avanzada de Fotografía Digital (Ed. Omega) del Vincent Oliver. Un llibre pràctic, tècnic, ple de receptes i trucs per millorar les vostres fotografies.

Ens agradaria que ens ajudéssiu a fer conèixer aquesta iniciativa i ho compartiu a Facebook, Twitter, G+… Expliqueu-ho a companys, amics, familiars, a qui vulgueu; aficionats a la fotografia, és clar!

Només cal que envieu aquest senzill formulari i entrareu en el sorteig d’aquest fantàstic llibre.

Teniu temps fins divendres diumenge 1 de d’abril a les 24h. Dilluns dia 2 d’abril farem el sorteig i el mateix dia al migdia anunciarem el nom de l’afortunat guanyador.

Que hi hagi molt sort!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.