avatar

Sortida fotogràfica de primavera, el 15 d’abril de 2012

Ja ha arribat la primavera, aquest cap de setmana tornarem a l’horari d’estiu, ja tornen a venir ganes de passar el dia a l´aire lliure i esperem que les ganes de fer fotografia hi siguin més que mai.

Com ja varem anunciar, l’Olga Fuenmayor es va oferir a organitzar les sortides que durant l’any es vagin realitzant a EF. Ella ha mirat de proposar-ne una per a cada estació de l’any i ben repartides per la nostra geografia. Ens agradaria que hi participés molta gent i anar coneixent a tothom que habitualment passa per la pàgina, hi participi o no, però que consideri que aquest lloc és un nexe comú entre tots.

Us donem un mes perquè us rumieu la primera proposta que us tenim preparada per a aquesta primavera. Es tracta d’una sortida ben relaxant a un lloc d’excepcional bellesa.

Sortida fotogràfica a Torroella de Montgrí i l´Estartit, el 15 d’abril de 2012

Palau Solterra, fotografia propietat de la Fundació Vila CasasSerà el proper 15 d’abril al voltant de Torroella de Montgrí i l´Estartit. La proposta comença per trobar-nos a Torroella als voltants de les 9:30h del matí al Bar Nafent (Passeig de Catalunya nº 92, veure mapa). Molt a prop hi ha una zona per aparcar els cotxes.

A les 10:30h tenim hora reservada per fer una visita comentada al Palau Solterra, seu de la Fundació Vila Casas i on hi ha una important col·lecció de fotografia contemporània.

La visita te tan d’interès per la col·lecció com per l’edifici en si mateix: un palau del segle XV que fou residència dels comptes de Torroella.

El Camí de Ronda amb les Medes al fons (Fotografia de Joan Trujillo)Un cop visitat el Palau farem una volta pel poble, passarem per l´espai de l´antic Hospital on ens trobarem amb l’amic Vicenç Rovira, membre i impulsor de l´associació dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí.

Cap al migdia, una curta passejada pel camí de ronda de Begur ens durà fins a l´Illa Roja. Aquí mateix és on dinarem, encara que hi ha l’opció de l’entrepà si us voleu estalviar el fet d’entaular-vos.

Si el temps no ho permetés, canviaríem aquesta opció i aniríem a l´Ermita de Santa Caterina. Però això ja ho anirem veient a mida que ens acostem al dia de la sortida.

Un cop dinats passejarem per les Dunes i la platja de la Fonollera, el Rec del Molí i les Basses d´en Coll.  fins arribar a la Gola del Ter on farem les darreres fotografies del dia.

Gola del Ter (Fotografia de Joan Trujillo)Obrim un fil per a les consultes, dubtes o  suggeriments que ens vulgueu fer al voltant d’aquesta sortida i en aquest mateix fil us podeu apuntar dient quants sereu, per tenir una previsió.

La sortida evidentment no te cap cost i es totalment familiar, sense cap dificultat afegida i hi pot vindre tothom.

Esperem que us agradi i us hagi motivat aquesta proposta i ara nomes us queda apuntar-vos.

Podeu veure la resta de sortides i d’altres tallers, etc, al Calendari d’Activitats

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Sortida fotogràfica de primavera, el 15 d’abril de 2012”

  1. nooooo!!! quina ràbia! no puc venir perquè aquest cap de setmana es casa ma germana… em conec tot allò la mar de bé i és una sortida molt aprofitable. l’estiu passat hi vaig veure una exposició boníssima també. En el pis de dalt hi havia moltes fotos dels clàssics de casa nostra.
    just a l’altra vorera del carrer, hi ha la fundació mascort, que em sembla que s’hi entra de franc, molt recomanable també.
    quina llàstima… passeu-ho bé!

  2. Quina llàstima, no podré venir, tinc aquesll cap de setmana compromés. Em tenia reservat el diumenge següent, que és el primer es va dir, tot i que entenc que al haver el taller d’en Momenye el dissabte s’hagi canviat la data d’aquesta sortida. Darrerament, no hi ha manera de que vingui a cap.