avatar

Tanquem el sorteig del llibre “La Visión Fotográfica” d’Eduardo Momeñe

"La Visión Fotogràfica" d'Eduardo MomeñeTal com era previst, ahir a les 24:00h va acabar el termini per participar en el sorteig de dos exemplars del llibre. Estem molt contents de la resposta que ha tingut el sorteig, que s’ha traduït en un considerable nombre de formularis rebuts. En total, 64 persones s’ha animat a participar. A més, la majoria també han respòs a la pregunta “Què penses d’espaifotografic”. Els comentaris recollits ens ajudaran a millorar EF i fer-lo dia a dia més atractiu, interessant  i engrescador per tots vosaltres.

Aquest migdia farem públic el nom de les persones afortunades que s’enduran un exemplar del llibre “La Visión Fotográfica” d’Eduardo Momeñe. Com explicàvem a la convocatòria del sorteig, els triarem generant dos números aleatoris fent servir el web Random.org.

Volem aprofitar per recordar-vos que el dissabte 21 d’abril fem un taller fotogràfic amb Eduardo Momeñe. És una excel·lent oportunitat per escoltar en directe i dialogar amb un autèntic savi de la fotografia, que a més és un divulgador amè i captivador. Es del tot recomanable, no us ho perdeu, que val molt la pena!

En aquest llistat podeu consultar el número amb el que participeu i al migdia direm els dos números guanyadors i inclourem la captura de pantalla de random.org. Seguidament ens posarem en contacte amb els guanyadors per enviar-los el llibre. Sort a tots!

Us agraïm a tots la vostra participació i en particular a tots els que ens han fet comentaris, per la seva aportació i suport.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.