avatar

Un rifle per fer safaris fotogràfics: dispara fotos, no bales!

Kill Shot, el rifle que dispara fotosD’enginys, joguines capritxoses i invents curiosos n’hi ha de tota mena i per tot arreu. Per descomptat que la fotografia no se n’escapa. Més aviat tot el contrari: es diria que el fotògraf, si més no l’aficionat, és especialment sensible als suposats atractius de les petites (o no tant) joguines tecnològiques.

Vull pensar que aquesta tirada pels aparells amb botonets, combinada amb l’amor per la natura i la vida salvatge, són els factors que han inspirat als germans Randy i Michael Greg a inventar i desenvolupar un rifle, el Kill Shot, que dispara fotos en compte de bales. Equipat amb una mira telescòpica (com si no), el foto-caçador només ha de apuntar a la “presa”, centrar-la a la creueta, prémer suaument el gallet i… Bang? No! Més aviat “clic”.

El rifle, que l’aparença la té sense cap dubte, emmagatzema les fotos en una targeta que s’allotja on normalment hi trobaríem el carregador amb la munició. A més de fotos, també pot filmar vídeos, ves per on! Observo que és un rifle de forrellat, pel que dedueixo que no es deu poder disparar a ràfegues. Potser cal esperar una propera versió tipus AK-47, més pensada per a la fotografia esportiva? Els germans Greg deuen ser uns manetes, però val a dir que la seva invenció resulta, com a mínim, bastant xocant.

Les parts del rifle Kill ShotNo tinc molt clar si pot resultar un eina realment eficaç i adient per fer fotografia de vida salvatge, però el que sí em temo és que té tots els números per ser causa i motiu de confusions ben indesitjables i enutjoses. Potser pels aficionats a la fotografia de natura els pot anar bé, però segur que als amants de la fotografia de carrer els portaria més d’un disgust, així que la víctima es recuperés de l’ensurt!

Imagino l’ufanós posseïdor d’una d’aquestes andròmines al mostrador de la botiga de fotografia del barri, demanant un parell de targetes SD de 9mm parabellum. O no?

Ja ho sabeu doncs, si voleu un aparell fotogràfic per fer fotos estil “aquí te pillo, aquí te mato”, la vostra millor opció és el fantàstic Kill Shot.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Un rifle per fer safaris fotogràfics: dispara fotos, no bales!”

  1. L’eina indispensable per fer “street”. Amb uns resultats inmillorables. El resultat sera una col.leció de retrats de cares espantades, que fara furor en la xarxa. (No crec que funcioni de debó. Els estris per fer digiscoping son ja molt més gran i això sense càmera acoplada. Però la idea no es nova, Novoflex feia quelcom semblant pel voltants dels anys 70/80).

  2. Cert, Novoflex fabricava accessoris que “convertien” les càmeres en autèntiques armes de combat

    I també hi va existir el Photosniper, per les glorioses càmeres russes Zenith. Aquí podeu examinar el manual del intrepid usuari de Sniper. Salut, camarades!

    Per cert, al paio de la portada no li trobeu certa retirada al Putin, però amb cabell i ben jovenet? Potser es va fer la foto quan encara preparava els examens d’ingrés al KGB, Juas!

  3. Imagineu la situació inversa? Un tigre s’abraona on és el caçador, però aquest és a punt d’agafar el rifle i… clic????!!!!???? XD

    Per cert, si algú vol comprar-se’l, la llei espanyola regula “allò que pugui semblar una arma”. Consulteu algun expert abans de sortir al carrer amb aquest trasto!