avatar

Un tast d’Ubiquography aquest dijous 15 de març

UbiquographyBarcelona Photobloggers presenta en el marc del festival PICS 2012 del Centre Cívic Pati Llimona el proper 15 de març, a les 19.30h, “Ubiquography”, un projecte de reflexió sobre la iPhoneografia coproduït amb Centre Cívic Guinardó.

“Ubiquography” és una exposició col·lectiva amb l’objectiu de fer una reflexió sobre què és la iPhoneografia, i quines són les qualitats que la fan única: La ubiqüitat i la immediatesa.

La ubiqüitat de la iPhoneografia es troba en el vector social de la mateixa: una persona, en un lloc concret, comparteix amb tothom en qualsevol punt. Per la seva banda, la immediatesa la trobem en l’escàs temps que transcorre entre que l’artista “veu” una foto, la captura, l’edita i la publica. “Ubiquography” intentarà abordar aquests dos conceptes mitjançant una exposició que es podrà veure alhora a tot el món i just en el moment que els artistes, de tot el món, publiquen les seves obres, en temps real.

Actualment està obert el període d’inscripció, podent fer la sol·licitud en la pròpia pàgina web.

L’exposició “Ubiquography” al PICS 2012 serà un tast en primícia de l’exposició final que es podrà veure al maig, de forma simultània, a centres de tot el món.

A part de l’exposició que es podrà contemplar a partir del dia 15 de març a PICS i de l’exposició final que es podrà contemplar a diferents punts del món al maig, existeix l’exposició de les obres a la web del projecte (Ubiquography.com), on ja s’han rebut més de 9.000 obres iphoneogràfiques de més de 250 artistes, i es mostren al mateix instant en que es publiquen les mateixes.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.