avatar

Com que avui és Sant Jordi, et regalem un llibre

"El Ojo del Fotógrafo" de Michael FreemanAvui que no es festiu però es respira festa, que potser ja t’han regalat el llibre o potser ha estat una rosa i tu volies un llibre. Bé, és igual, avui és un dia perfecte per a rebre un bon regal i per nosaltres el millor dia per fer-te’l.

Com que només en tenim un i en sereu més els que el vulgueu, farem un sorteig. Participar-hi es tant senzill com sempre: només heu d’omplir al formulari i dir-nos qui sou.

Com que volem saber el vostre parer, ens agradaria que ens expliquéssiu que hi trobeu a faltar, que milloraríeu o simplement ens podeu dir que us agradaria participar en el projecte i ràpidament us trobarem feina, que d’això també en tenim ;-)

El llibre d’avui es diu “El ojo del fotógrafo”. És un llibre que no ens parla de pixels ni de resolució ni de càlculs de la hiper-focal. Ens parla de composició fotogràfica, de com situar el motiu, de com enquadrar, analitzar les situacions i el lloc… De dissenyar una mica la fotografia abans de prémer el disparador.

L’autor, Michael Freeman, és un conegut de molts aficionats a la fotografia ja que té un gran nombre de llibres de fotografia editats.

És un estudi sobre com percebem les imatges i les relacions que establim amb l’espai que anem a fotografiar, des del punt de vista de l’enfoc tradicional de la composició i el disseny. A més, ve ben farcit d’exemples explicatius per tal d’il·lustrar les idees que ens vol transmetre. Està dividit en capítols que engloben tots aquest apartats: L’enquadrament, La base del disseny, Elements gràfics i fotogràfics, Composició amb llum i color, Propòsits, i Procés.

Un llibre de lectura relaxada i un bon regal per aquesta diada. Encara que no el tingueu avui mateix potser us pot portar sort. Podeu participar fins a les 24:00h del diumenge 29 d’abril.

Teniu més informació de l’edició original aquí.

El ojo del fotógrafo
Michael Freeman
Editorial Blume – Barcelona
Pàgines: 192 – Preu: 24,90€

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Com que avui és Sant Jordi, et regalem un llibre”

  1. ohhh quin llibre tan fantàstic.

  2. pero si ja no es sant jordi