avatar

Concurs Mensual EF abril ’12: una part de mi

"Aixecant el vol" de l'ArbernaycoJa tenim guanyador de l’edició de març del Concurs Mensual EF: l’amic Arbernayco amb la seva foto “Aixecant el vol” ha obtingut 43 punts a les votacions, que li atorguen una clara victòria. El segon i tercer lloc són per “Ball al cel” del navel (22 punts) i “Viuen!” de la Senda (17 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició de febrer del Concurs Mensual a la secció del fòrum dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Picasa.

Com ja varem anunciar, el guanyador s’endu un xec regal per valor de 100€ per gastar a la botiga DiseFotoStore, cortesia del nostre patrocinador DiseFoto. Un magnífic premi al que cal afegir una còpia 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia i una samarreta EF.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. A tots, per descomptat, gràcies per participar!

Una part de mi

Declarat el guanyador i fetes les pertinents felicitacions, ja podem engegar l’edició d’abril del Concurs Mensual EF. Aquest cop un proposem un tema ben assequible: una part de mi. Volem que trieu una part del vostre cos, la que vulgueu: les mans, el nas, una orella, el peu esquerre, el clatell, l’os pedrer… Pot ser una part del vostre cos que us agrada particularment i de la que n’esteu ben orgullosos, la que menys gràcia us fa de vosaltres mateixos, la que trobeu que us distingeix particularment, el que us vingui de gust! Us ho podeu mirar com una mena de auto-retrat localitzat, com un mini-bodegó personal, això ja és cosa vostra. Només un demanem una cosa: que ens sorprengueu. Us preguem que abans de remenar a l’arxiu a veure que trobeu que pot colar amanit amb un títol convenient dediqueu uns minuts a pensar-hi i imagineu una foto que pugui ser prou interessant. Estem segurs que ho sabreu fer, que sou ben capaços de deixar-nos bocabadats amb el vostre enginy i creativitat.

El premi del Concurs Mensual és un xec virtual per valor de 100€ a gastar a la botiga DiseFotoStore. Amb aquest xec podreu comprar el que vulgueu per aquest preu o utilitzar-ho com a pagament parcial d’un producte més car. A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto.

Com és habitual, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar).

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 29 d’abril a les 24:00h. Com veieu, aquest cop només teniu 3 setmanes per enviar la vostra foto, així que val més que no badeu gaire. Endavant doncs, deixeu volar la vostra imaginació i demostreu del que sou capaços!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.