avatar

Dos tallers millor que un: fotografia d’orquídies i nu femení

Dos tallers pel maig: fotografia d'orquídies i nu femení

Es veu que no som indiferents a l’efecte esverador de la primavera i aquest maig ens hem crescut: us oferim dos tallers ben diferents, amb els que volem satisfer aficionats amb interessos ben diversos. No és que no els haguem anunciat abans, tant el de fotografia d’orquídies amb Àlex Alonso com el de fotografia de nu femení intimista amb Josep Bou, però pensem que no està de més fer memòria. Sempre pot haver qui no se n’hagi assabentat i potser es perdria l’ocasió de gaudir d’una jornada ben profitosa.

Com segurament sabeu els que heu assistit a altres tallers que hem organitzat, sempre procurem complaure al màxim d’aficionats possible, mirant de respondre al màxim de diversitat d’interessos i especialitats. També ens esforcem en oferir tallers que no siguin gaire comuns, evitant caure en temes gairebé tòpics que ja tenen una oferta molt àmplia a tots els nivells. En aquest sentit, pensem que els dos tallers que proposem pel maig, amb una setmana de diferència entre un i altre, tenen un atractiu indubtable i més que sobrat, tant per la temàtica a tractar com pels professors. A més, responen als gustos de dos grups de fotògrafs ben definits: el d’exterior, especialment si li agrada la fotografia de natura i el d’interior, interessat en el treball d’estudi, particularment amb model.

Cal recordar que les places pel taller de nu són necessàriament limitades: només podem admetre 15 persones. D’altra manera, l’experiència no seria tant directa, personal i difícilment en trauríem gaire profit. Per tant, si esteu interessats en aquest taller no us convé badar gaire.

En cert sentit es pot dir el mateix del taller de fotografia d’orquídies. No hem establert un màxim d’assistents, però tampoc aplegarem una gentada. Es tracta de què tots els participants es trobin prou còmodes i convenientment atesos pels encarregats de guiar el taller.

Ja ho sabeu, encara sou a temps doncs de triar com voleu passar tot un diumenge (o dissabte): fotografiant floretes, respirant aire pur i gaudint dels encants de la natura o bé millorant la vostra tècnica d’estudi i il·luminació, fotografiant una model fantàstica. Ara, que si us agraden les dues propostes per igual i no us en voleu perdre cap, per nosaltres no us n’estigueu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.