avatar

Instruments musicals fotografiats des de dins

"Instruments from inside" de Mierswa & KluskaL’article d’avui bé el podríem dedicar al nostre bon i petit company, en Des de Dins. I és que avui presentem unes fotografies ben curioses, que ens mostren com, sovint, la gràcia de fer unes fotografies originals i impactants no es troba tant en la salsa que hi posem, o en els quartos que ens gastem per a aconseguir enquadraments telescòpics, sinó en aportar perspectives poc habituals del que ens és molt proper.

I segurament això deurien pensar els fotògrafs Andreas Mierswa i Markus Kluska (algun dia haurem d’investigar la relació entre dir-se Markus i fer fotos des de dins) quan van rebre l’encàrrec de la Filarmònica de Berlín de fer-los una sèrie de cartells per a promocionar el seu grup de cambra. Es diu que els responsables de la Filarmònica volien que els cartells transmetessin “proximitat a la música” i, queda ben demostrat, els fotògrafs ho van entendre perfectament.

Les imatges, com veieu, mostren instruments musicals des de dins: violins, guitarres, flautes, orgues…

No hem pogut saber la tècnica que han utilitzat per a fer les fotos. Us imagineu, per un moment, que haguessin fet malbé una quants instruments musicals per a fer la campanya de la Filarmònica de Berlín? Quina contradicció! Esperem que no hagi estat així, però, se us acut alguna altra manera de fer les fotografies, amb un mínim de qualitat?

Si voleu veure les imatges, les trobareu a diversos llocs. Aquí us en fem un recull:

"Instruments from inside" de Mierswa & Kluska (2)"Instruments from inside" de Mierswa & Kluska (3)"Instruments from inside" de Mierswa & Kluska (4)"Instruments from inside" de Mierswa & Kluska (5)

Certament, quin poder que té la perspectiva!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.