avatar

“Nu femení intimista” taller amb Josep Bou, el 19 de maig

Sandy Martinez, fotografia de maryagarcia.comTot just una setmana després del taller d’orquídies amb l’Alex Alonso, us plantegem un nou taller que creiem que pot ser del vostre interès. Per ajustaments a les agendes els hem hagut de programar força seguits, encara que inicialment no era ben bé aquesta la nostra intenció.

Així doncs, us anunciem aquest nou taller a càrrec d’un mestre en la disciplina del nu, el reconegut fotògraf Josep Bou. Aquesta vegada en Josep Bou ens planteja un taller de nu femení intimista. 

Josep Bou té una llarga trajectòria com a fotògraf: ha publicat diversos llibres i dossiers, ha tingut ressò en mitjans de comunicació nacionals i internacionals, premsa i revistes especialitzades, en entrevistes i programes monogràfics en  ràdio i  TV i ha rebut premis i mencions com la medalla d’or del festival de Nova York. És membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals. Ha col·laborat com a assessor per a Kodak i Agfa. Ha estat director de fotografia en documentals, videoclips i espots publicitaris i jurat en importants concursos nacionals de fotografia. Participa com a ponent en taules rodones i col·loquis fotogràfics. La seva activitat docent es desenvolupa en diferents cursos, tallers, seminaris i Master Classes per a professionals. Ha col·laborat com a professor amb les escoles Gris Art  i IDEP i ha estat creador i director de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto.

Sandy Martinez, fotografia d'Oriol HernàndezLa model es diu Sandy Martinez i aquí podeu veure la seva galeria a Fotopunto i d’allà són també les fotografies que il·lustren la noticia. Una és de la fotògrafa Marya Garcia i l’altra de l’Aniol Hernandez.

Us recomanem que feu una ullada al fil que es va obrir poc després de fer el taller que ja varem fer l’any passat amb el mateix Josep Bou i la model Paloma Otero.

En aquesta ocasió veurem diferents tipus d’il·luminació, com ha de ser el tracte amb la model i que cal tenir en compte en una sessió d’aquest tipus. Veurem un contracte bàsic entre fotògraf i model i en firmarem un d’especial per al taller.

El taller es farà el dia 19 de maig a la Masia Can Rafart (Vilassar de Dalt) en una amplia sala condicionada com estudi i amb unes condicions de llum immillorables, ja que farem fotografies amb llum natural i amb flaixos. Si esteu interessats en assistir-hi, no badeu gaire! Les places estan restringides només a 15 assistents per tal de que pugueu tots fer fotografies el màxim temps possible i còmodament.

El preu del taller és de 100€ i haureu de sumar-hi 20€ (120€ en total o 110€ si teniu el carnet d’Amic d’EF) si voleu dinar al restaurant Racó de Can Feliu. Recomanem però que ho feu, doncs es un bon moment per a conèixer gent amb els mateixos interessos, treure dubtes, aclarir conceptes, etc.

Si voleu fer consultes o teniu dubtes, podeu preguntar el que vulgueu en aquest fil del fòrum. Tant en Josep Bou com nosaltres estarem encantats en respondre-us.

Podeu fer l’ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i telèfon o e-mail de contacte). Agrairem que ens feu un avís per email alhora que l’ingrés. Només acceptarem 15 persones, per tant si algú fa l’ingrés quan s’hagi sobrepassat aquest límit es tornarà l’import. Acceptarem cancel·lacions i retornarem l’import pagat fins a una setmana abans del taller, però no en els dies previs al taller.

  • 10:00 Presentació del temari i programa del taller. Projecció de fotos de nus. Anàlisis i comentaris sobre fotos projectades.
  • 11:15 Descans i petit refrigeri.
  • 11:45 Preparació del set fotogràfic.
  • 12:30 Primera sessió fotogràfica amb model femenina.
  • 14:00 Dinar.
  • 16:00 Segona sessió fotogràfica amb model femenina.
  • 18:30 Final de la sessió. Selecció de fotografies de cada participant.
  • 19:00 Projecció i comentari de les fotografies dels participants.
  • 20:00 Cloenda del Taller.

Aquest serà un taller de tipus pràctic on tothom podrà fer fotografies lliurement i precisament per això el nombre de participants ha de ser limitat. Aquest fet i que s’involucra a diverses persones, fa que repercuteixi en el preu, però gràcies al bon fer de ponent i model envers aquesta activitat, podem oferir aquest taller a un preu molt assequible, sobretot pensant amb la qualitat d’ambdos.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.