avatar

Real breasts, in “even better” 3D

Imatge del llibre "3DD deluxe" de Henry HargreavesNo, no m’he tornat boig. El títol de la noticia es veu que és el lema (seriosament) dels llibres d’aquest fotògraf que ha mesclat dues icones de l’ideari (fotogràfic) masculí: els pits i el 3D.

Vindria a ser una miqueta de broma; espero que el sector femení d’EF no se’m molesti i no hi vegi cap component sexista, encara que alguna cosa hi ha d’haver, per que si a les fotos haguessin sortit nois ensenyant els penjolls m’ho hagués pensat més…

El fotògraf es diu Henry Hargreaves i ja va fer una primer llibre amb la mateixa temàtica i recurs fotogràfic. Es veu que la cosa li va anar be i ara n’ha editat un segon, que es diu 3DD deluxe. A més, ha fet un web per poder comprar els llibres i ulleres si es vol. A més, el web tindrà una secció on cada dia anirà penjant una foto d’una noia nua, en 3D es clar. Ho dic més que res pel amants dels anàglifs, eh…

Tinc unes ulleres d’aquestes i he mirat les fotos que hi ha penjades. És com tot: no és el que t’imagines, o sigui que l’efecte no és tan bo com el que algú es podria esperar. Fa temps, alguns companys d’EF varem muntar una exposició d’anàglifs i les fotografies, o potser diré l’efecte, no tenia res a envejar.

Tot i que la noticia es prou curiosa de per si, encara que no sigui pas cap novetat ni cap cosa destacable, també he de dir en favor meu que es una prova. Ara que ja comencen a baixar les visites pel bon temps i aquesta setmana per que també es especial, a veure si això anima una mica la participació i es nota a les estadístiques.

Anava a dir: que us ho passeu be mirant-les o que en gaudiu força… Però no queda massa bé, oi?

Pels que els agradi la fotografia de nu, la data del taller amb en Josep Bou i la model Sandy Martínez, ha quedat confirmat pel dia 19 de maig. Recordo que l’any passat va ser un taller fantàstic amb la naturalitat de la Paloma de model i la gran professionalitat del Josep Bou. No deixeu escapar aquest segon taller, doncs!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.