avatar

Què s’està coent al fòrum?

Com cada divendres, a continuació un petit resum del que s’ha estat veient al fòrum darrerament que, com que som en plena primavera i portem unes setmanes de pluja, un tema monopolitza la temàtica de les fotos dels nostres usuaris.

També hem parlat d’altres temes. El dia 29 va ser el dia mundial de la fotografia estenopeica, vam veure fotos fetes amb un contenidor d’escombraries estenopeic i en Porre va fer un visor live view estenopeic. A més, recordeu, que a EF tenim força iniciatives en marxa, que potser us poden interessar:

Xec regal de Disefoto per valor de 100€Recordeu que ha millorat el premi del Concurs Mensual. El premi consisteix en un xec virtual per valor de 100€ a gastar a la botiga DiseFotoStore.

Amb aquest xec podreu comprar el que vulgueu per aquesta quantitat o utilitzar-ho com a pagament parcial d’un producte més car.

A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto; una bona manera de poder difondre la nostra obra. Esperem que això tingui un impacte positiu en la participació i qualitat de les fotografies presentades al Concurs Mensual EF.

Aquí podeu veure les fotos que s’han anat presentant al concurs d’aquest mes amb el tema “Una part de mi”.

 

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.