avatar

Concurs Mensual EF juny ’12: La meva nevera

"Resplandor" de l'UrimasJa tenim guanyador de l’edició de juny del Concurs Mensual EF: l’amic Urimas amb la seva foto “Resplandor” ha obtingut 60 punts a les votacions, que li atorguen una clara victòria.

Segon i tercer lloc són per “Dolça companyia… o no” de l’Olga (40 punts) i “Sol” de la nuriamp (31 punts), respectivament.

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició de maig del Concurs Mensual a la secció dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Picasa.

Com ja varem anunciar, el guanyador s’endú un xec regal per valor de 100€ per gastar a la botiga DiseFotoStore, cortesia del nostre patrocinador DiseFoto. Un magnífic premi al que cal afegir una còpia 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia i una samarreta EF.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. A tots, per descomptat, gràcies per participar!

El tema d’aquest mes: La meva nevera

Si, i ho proposem així, sense cap càrrega a priori, com s’acostuma a imaginar una nevera: blanca, llisa, línies rectes, en definitiva, bastant sosa. Però vosaltres heu de donar contingut al tema; una nevera pot dir molt de nosaltres: per dins por estar plena o gairebé buida, amb verdures o mes aviat carn, amb productes light o farcida de cerveses o refrescos de tota mena, i per fora pot estar ben neta, quasi minimalista o carregada d’imants, post-its i records de tota mena.

Segur que trobareu la cara més amable de la vostra nevera (o no). Potser un angle maco o només un detall, veure’n l’interior o potser una vista des de dins; en fi, el que vulgueu. No us demanem res més en aquesta ocasió, només la fotografia d’un aparell que estem segurs que tots (…o potser no) en teniu al menys un exemplar a la cuina, al menjador o a la dispensa, tant fa. Au va, ben senzill el tema d’aquest mes, perquè ens sorprengueu amb més participació, si cap, que aquest mes de maig…

Aquest mes el premi del Concurs Mensual torna a canviar i el patrocinador del concurs, Disefoto hi aporta una motxilla Lowepro Fastpack 200 en color negre. El guanyador també podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF.

Val a dir que estem buscant un altre patrocinador per fer més atractiva la participació en aquest concurs mensual.

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 1 de juliol a les 24:00h. Com veieu, aquest cop només teniu 3 setmanes per enviar la vostra foto, així que val més que no badeu gaire. Endavant doncs, deixeu volar la vostra imaginació i demostreu del que sou capaços!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.