avatar

Què s’està coent al fòrum?

Últimament es couen poques coses al fòrum. Deu ser aquesta onada de calor que fa que els que es couen siguin els qui fan fotos i els seus equips fotògrafics. Però per poques fotografies que en ensenyeu al fòrum, les citarem aquí.

També hem parlat de programari de Mac per a fer time-lapses i d’una exposició a la Agrupació Fotogràfica de Catalunya. A més, recordeu, que a EF tenim força iniciatives en marxa, que potser us poden interessar:

Motxilla Lowepro Fastpack 200Recordeu que actualment el premi de l’edició actual Concurs Mensual és una motxilla Lowepro Fastpack 200, cedida pel nostre patrocinador Disefoto.

A més, la foto guanyadora també s’exhibirà al web de Disefoto; una bona manera de poder difondre la nostra obra. Esperem que això tingui un impacte positiu en la participació i qualitat de les fotografies presentades al Concurs Mensual EF.

Aquí podeu veure les fotos que s’han anat presentant al concurs d’aquest mes amb el tema “la meva nevera”.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.