avatar

Aquest estiu llueix samarreta d’espaifotografic

Samarretes i gorres EF

Alguns potser no ho sabeu, però el cert és que fa algun temps varem fer samarretes d’espaifotografic, amb el logo EF. El cas és que encara ens queda una bona quantitat d’elles i pensem que l’estiu és el millor moment per lluir-les.

Pels que no les coneixeu, direm que tenim dos models: negre amb el logo EF taronja i taronja amb el logo EF blanc. Les talles són M, L, XL i XXL. El que és més important, el preu, l’hem ajustat al màxim: només 10€, amb el cost d’enviament inclòs!

Per demanar la vostra samarreta només cal que ens envieu un email espaifotografic@gmail amb el assumpte “samarreta EF”, indicant-nos la talla i color que voleu. Nosaltres us respondrem confirmant la disponibilitat i indicant-vos la forma de pagament.

Com és habitual, els ingressos que obtinguem de la venda de les samarretes les destinem a cobrir les despeses que es generen per mantenir en marxa el web d’espaifotografic (portada, fòrum, galeries, etc) i futures activitats. Per tant, comprar una samarreta d’EF és una manera directa de col·laborar i ajudar-nos a mantenir en marxa aquesta racó dedicat a la fotografia en llengua catalana.

Per si no ho teniu present, us recordem que un altre manera de recolzar-nos és mitjançant el Carnet d’Amic d’EF, que amb una quota anual de 50€ us ofereix un bon munt d’avantatges, que a més continuarem incrementant.

Ja ho sabeu doncs: voleu ajudar a mantenir espaifotografic en marxa? Doncs ho podeu fer comprant samarretes i apuntant-vos al Carnet d’Amic d’EF!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.