avatar

Concurs Mensual EF juliol-agost ’12: mulla’t!

"Porta Estelar" de nuriamp

Ja podem proclamar el vencedor de l’edició de juny del Concurs Mensual d’EF. Es tracta de la companya nuriamp amb la seva foto “Porta Estelar“, que ha obtingut 26 punts. El segon i tercer lloc són per les fotos “Des d’un altre angle” de la Graella amb 22 punts i “Lectura fresca” del Miquel Bohigas amb 19 punts.

Així doncs, la nuriamp s’endú la motxilla Lowepro Fastpack 200 en color negre., cedida pel nostre patrocinador DiseFoto. També podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per arrodonit el premi, nosaltres hi afegim una samarreta EF.

Les nostres felicitacions a la guanyadora pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. Gràcies per participar!

El tema per l’estiu: mulla’t!

Estarem d’acord que el més adient per aguantar aquests mesos de calor és fer de tant en tant una bona remullada. Pot ser una capbussada al mar durant un dia de platja o dins d’una piscina abans de l’aperitiu. Pot ser també una dutxa refrescant o una bona ruixada amb màniga. Sigui com sigui, aquesta calor demana mullar-se. Cal dir res més? Segur que ja teniu prou clar què és el que us demanem: tot el que hi càpiga en aquesta idea de mullar-se per tal de combatre la calor.

Lowepro  Stealth Reporter D200 AWAquest mes el premi és una bossa Lowepro Stealh Reporter D200, gentilesa del nostre patrocinador Disefoto. A més, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. No teniu excusa doncs per començar a pensar en la magnífica foto que ens fareu arribar, no trobeu?

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 26 d’agost a les 24:00h. Pot semblar molt de marge, però no us despisteu, que els dies passen sense adonar-nos i més si estem de vacances, relaxats i amb el cap ben lliure de preocupacions. Esperem les vostes fotos!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.