avatar

Ja ha arribat l’estiu

Arriba el temps de la calor i tot es va aturant, fins i tot es comença a notar a l’activitat del web, amb un trànsit molt inferior a l’època d’estiu, però no es d’estranyar. Reposarem o farem més activitats a l’aire lliure, estarem més per la família i els nens i no tant enganxats a la xarxa i els que tingueu la sort de fer vacances, potser us en desconnectareu del tot durant uns dies.

Nosaltres estarem aquí, com sempre, però potser també baixarem el ritme. Tenim un col·laborador de baixa forçada, en Miquel Bohigas. Des d’aquí li desitgem el millor i esperem que ben aviat estigui amb nosaltres ben recuperat. També tenim la sort de poder comptar-ne amb un de nou, amb qui aprofundirem en els aspectes més tècnics, que es un tema que no hem tocat massa fins ara. Aviat sabreu de qui es tracta. I si teniu ganes de participar a EF, també estem oberts a tota mena de col·laboracions, no patiu, si ens voleu fer una proposta estarem encantats d’escoltar-vos.

Foto de PlasticinaaEl Concurs Mensual també es ralentitza una mica i en aquesta convocatòria tindreu dos mesos per presentar la fotografia, fins a finals d’agost. També estem buscant nous patrocinadors per a fer més atractiu el premi del concurs i que hi participi més gent. Aquesta setmana tenim una important entrevista que esperem que doni els seus fruits.

Fora del proper cap de setmana, les activitats pràctiques també noten el calor de l’estiu. No en tornarem a fer cap més fins al setembre, que esperem tornar amb nous tallers, tant interessants com els que hem tingut aquest any. L’activitat de tallers ha estat molt intensa, amb tallers pràcticament cada mes, però la que mantindrem a partir d’ara vindrà condicionada pel panorama econòmic i polític. EF te ganes de continuar sent referent de la fotografia en català i farem el que calgui per ser-hi; esperem continuar gaudint de la vostra confiança.

Darrerament però la crisi, o potser més aviat la inseguretat del que passarà, ha fet que baixés molt el nombre d’assistents als tallers. Això també ens fa reflexionar sobre el que hem de continuar oferint, mirar de trobar nous plantejaments i propostes més imaginatives per oferir bons preus, encara que aquests sempre ha estat un dels nostres propòsits. Hem comprovat però que hi ha gent amb molt poc bagatge que es veu en pit d’oferir tallers, que potser la necessitat fa valents i d’aquí l’actual desmesurada oferta de tallers; això també hi ha tingut a veure. A EF sempre hem ofert continguts atractius i ponents de total reconeixement; creiem que això s’ha notat, esperem que tothom hagi quedat content fins ara i esperem fer-ho durant molt de temps més.

Com dèiem, encara ens queda una activitat, que serà el proper dissabte 14. És la trobada pràctica de Col·lodió Humit a la Segarra. Sembla ser que les temperatures estaran per sota del que és propi d’aquesta època i per tant estarem més fresquets, que ja va bé. De moment la xifra d’assistents ha superat la previsió més optimista i ja en som 18. Entre els assistents també figuren fotògrafs reconeguts, com en Josep Bou o la Lola Montserrat o el mateix Joan Porredon, que és qui ho organitza. Si teniu ganes de provar aquesta tècnica primigènia, escara hi sou a temps.

Passat l’estiu continuarem fent sortides, una activitat presencial i gairebé familiar que permet que ens anem coneixent els que voltem per espaifotografic. També preparem una assegurança per aquesta mena de sortides i pels tallers que fem a l’exterior. El cost serà molt baix i repercutira molt poc, però així tindrem cobert qualsevol problema que hi pugui haver.

Probablement de cara a la tornada ens farem algun replantejament en el web per a poder interactuar millor amb qui hi participa i també que s’hi reflecteixi tot el que passa a FB, on hi ha força moviment.

Us recordem que el Carnet d’Amic d’EF es una bona manera de recolzar aquest projecte comú i garantir el funcionament de les activitats que es generen. Per només 50€ l’any, a més, us podeu beneficiar de totes els avantatges que ofereix. Tingueu-ho en compte, creiem que val la pena col·laborar i de pas aprofitar els avantatges del carnet.

Bon estiu a tothom!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Ja ha arribat l’estiu”

  1. Ànims Miquel i que tinguis molt bona recuperació.