avatar

La teva foto a la capçalera de la nostra pàgina a Facebook

Segur que molts sabeu que mantenim una pàgina d’espaifotografic a Facebook. Probablement no pocs de vosaltres la coneixeu prou i en sou seguidors. Doncs precisament al voltant d’aquesta pàgina d’espaifotografic a Facebook és que us volem fer una proposta: us convidem a decorar-la amb una fotografia vostra.

Les vostres fotos per animar la pàgina de Facebook

La pàgina d'espaifotografic a FacebookÉs a dir, a partir d’aquest moment ens agradaria rebre cada dia fotos vostres per tal de posar-les a la capçalera de la nostra pàgina a Facebook. La idea és que nosaltres triarem les que més ens agradin de totes les rebudes i les anirem aplicant diàriament com a imatge de capçalera. Això ho mantindrem fins a gairebé finals d’agost, que la tornarem a fer servir per anunciar les activitats més rellevants que organitzem, com fem habitualment.

Només us demanem una cosa: que les vostres fotos siguin refrescants, alegres, optimistes. Ens heu d’ajudar a combatre tant la calor de l’estiu com la tristor del panorama general. Volem veure fotos que parlin d’estiu, de vitalitat, de descans merescut, de festa, de despreocupació… Segur que ja ens heu entès prou bé.

Com que les capçaleres de pàgina de Facebook tenen unes dimensions concretes i a més s’ha de reservar espai pel logotip, us hem preparat una plantilla en format PSD per tal que ens envieu la vostra fotografia correctament retallada i a punt per mostrar. També hem previst un espai per tal que poseu el vostre nom. Això sí, us preguem que no altereu la posició ni tampoc la tipografia escollida, ni en tipus ni en dimensions. Només heu de triar una de les dues possibilitats, depenent de quina es vegi millor sobre la vostra foto: text en blanc o en negre.

Atenció! Només acceptarem arxius JPG, no ens heu d’enviar el PSD, que no en farem res d’ell. Us podeu descarregar la plantilla des d’aquest enllaç.

Com ens heu d’enviar la vostra magnífica creació? Senzill: per email a espaifotografic@gmail.com, amb l’assumpte “capçalera Facebook”. Gens complicat, oi? Doncs ja podeu començar. Estem desitjant exposar la primera capçalera!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.