avatar

Exposició fotogràfica “Fràgils” de la Lola Montserrat

"Fràgils" exposició fotogràfica de Lola MontserratEl proper 24 d’agost s’inaugura a Vilassar de Dalt una fantàstica exposició fotogràfica. Estem molt contents d’anunciar-la, per diverses raons. Sense gaires embuts podem dir que un dels fonamentals és que les obres que es mostren són d’una gran fotògrafa i estimada amiga nostra: la Lola Montserrat. Que consti però que n’hi han d’altres raons i totes prou sòlides.

Una d’elles és que es tracta d’un treball de gran qualitat i interès. Prova d’això és que aquesta exposició es va exhibir fa uns mesos a la Sala Golferichs de Barcelona amb prou èxit de públic i de crítica. Alguns de vosaltres probablement vareu tenir ocasió de visitar-la i estem segurs que vareu quedar gratament sorpresos.

Un altre bona raó, des del nostre punt de vista, és que la tècnica que ha emprat la Lola per crear aquestes imatges l’allunya del procediments habituals: les fotografies estan fetes amb la tècnica del col·lodió humit, que la Lola executa magistralment. Com ja deveu saber, aquesta tècnica proporciona una fotografia única i irrepetible. Per tal d’obtenir les ampliacions que podreu veure, la Lola va escanejar les plaques i les va fer reproduir al Laboratori Copia, amb magnífics resultats.

Per tal de donar l’empenta final i animar a visitar l’exposició als que encara no l’hagueu vist, us direm que les fotografies són fantàstiques i mostren a la perfecció tant el domini tècnic com la singular sensibilitat i visió fotogràfica de la Lola. Estem convençuts que si no vareu tenir ocasió de veure-les a la Sala Golferichs, hauríeu d’aprofitar aquesta nova oportunitat. Si ja la vareu veure, repetir i tornar a gaudir d’aquest magnífic treball tampoc seria cap bajanada.

Si a més us animeu a venir divendres 24 d’agost a les 8 del vespre, podreu saludar a la Lola Montserrat i acompanyar-nos en la inauguració de l’exposició. Ja sabeu que sempre ens agrada rebre la visita dels amics d’EF. Us hi esperem! Aquí teniu l’esdeveniment al Facebook.

L’exposició està organitzada per CEIF i espaifotografic i hi col·labora l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Fràgils, de Lola Montserrat
Centre Cultural de Vilassar de Dalt
C/ Manuel Moreno, 30 (veure mapa)
Vilassar de Dalt
Del 24 d’agost al 9 de setembre
Inauguració divendres 24 d’agost a les 20h
Horari:
Divendres de 19h a 21h
Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 21h

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Exposició fotogràfica “Fràgils” de la Lola Montserrat”

  1. […] – Lola Montserrat Centre Cultural de Vilassar de Dalt Manuel Moreno, 30, Vilassar de Dalt Del 24 d’agost al 9 de […]