avatar

Fantasies fotogràfiques sota l’aigua: Elena Kalis

Immersos en plena onada de calor, mig ofegats per la temperatura i la xafogor d’aquesta setmana, el més pràctic és que busquem refugi sota l’aigua. De fet, que pot ser més natural que tornar allà on tot va començar? A l’aigua ens podem refrescar i guarir, si més no durant una estona, del càstig tèrmic d’aquests dies.

Per qui no tingui a mà el mar o una piscina, sempre queda el recurs de la màniga al jardí. Si no en disposeu ni d’això, el darrer recurs és anar fent viatges a la dutxa i deixar volar la imaginació per transportar-nos, encara que només sigui de pensament, a un món d’aigües fresques, clares, segures, on la calor no ens pot tocar i podem surar plàcidament, alleugerits del pes del nostre propi cos.

Per tal de recolzar visualment aquesta fantasia de humides frescors, us convido a revisar l’obra de l’Elena Kalis. Que vagi de gust!

Fotografies subaquàtiques d'Elena Kalis

Fotografies subaquàtiques d'Elena Kalis

Fotografies subaquàtiques d'Elena Kalis

Fotografies subaquàtiques d'Elena Kalis

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Fantasies fotogràfiques sota l’aigua: Elena Kalis”