avatar

X Biennal de fotografia a Olot

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat els actes d’inauguració de la desena edició de l’Olot Fotografia. Com molts ja sabeu, Olot Fotografia és un certamen atípic: per la seva perseverància, per la seva qualitat i per la seva ubicació geogràfica, allunyada dels grans centres fotogràfics del país, que fa que sigui una oportunitat per a gaudir de la fotografia en un entorn diferent del que estem acostumats.

Enguany, a més, és una edició especial, ja que se celebra la X Biennal, de manera que, si bé és la desena edició de la mostra, això vol dir que fa ja vint anys de la primera edició de la mostra.

Des d’ara, doncs, i fins a finals d’agost (i, en alguns casos, fins a finals de setembre), si aneu a Olot podreu gaudir de molta, molta fotografia. S’hi han programat fins a 62 exposicions simultànies, repartides entre els diversos equipaments de la ciutat, així com altres espais dins i fora del municipi.

Per a poder gaudir del certamen sense perdre-us, no us oblideu de fer una bona repassada al tríptic de la mostra, que podeu descarregar-vos des d’aquí, o bé al catàleg complert, que trobareu aquí.

Què s’hi pot veure a l’Olot Fotografia d’enguany? Doncs de tot una mica. Tenim exposicions més històriques, com la dedicada als paisatges de l’olotina Carme Gotarde, fins a les diverses exposicions dels fotògrafs més actuals, procedents de gairebé tota la geografia catalana i de l’estranger.

No us la deixeu perdre, val molt la pena!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.