avatar

Bona Diada a tothom!

Diada de l'Onze de setembre de 2012

Des d’espafotografic volem desitjar una molt bona Diada del 11 de setembre a tothom.  De la mateixa manera que sovint fem pinya al voltant de la nostra passió per la fotografia, avui toca fer una pinya encara més gran, aplegant tota la gent que se sent catalana i s’estima aquest país, per tal d’alçar una veu tan forta que els que mai escolten no tinguin més remei que sentir-nos. Avui és un dia de celebració, però també és el moment de fer saber que volem traçar el nostre propi destí.

De ben segur que fareu fotos, moltes fotos. Probablement seran les fotos d’una Diada històrica, que recordarem durant llarg temps, per molt que alguns s’esmerçaran en trobar maneres de diluir-la o d’apropiar-se’n. Volem veure aquestes fotos, us demanem que les mostreu, que les compartiu amb tots nosaltres. Ho podeu fer al fòrum d’espaifotografic o a través del nostre grup a Facebook.

Esperem les vostres fotos. Bona Diada a tothom!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Bona Diada a tothom!”

  1. Ens veiem aquesta tarda! He,he.

  2. T’agado la imatge de portada pel Facebook! Bona diada!

  3. A punt de pujar a l’autocar que ens baixarà a Barcelona,. Bona Diada a tothom, ens hi veiem!