avatar

Canvis a la 2ª Trobada pràctica de Col·lodió Humit

No hi ha res que ens sàpiga més greu que anunciar canvis a les nostres activitats quan ja s’ha donat per fet i ja hi han tans apuntats, però no ens queda altre remei que fer-ho.

Dolmen Roca d'en ToniEn el nostre primer contacte amb la Diputació per poder demanar permís per fer una activitat al voltant del pantà de Santa Fe; ens varen posar el caramel a la boca i ens varen dir que no hi hauria cap problema.

Varem presentar la sol·licitud pensant que seria només un pur tràmit però aquest matí els gestors del Parc del Montseny finalment ens han comunicat que fer una activitat d’aquest tipus en aquest lloc tant concorregut no es possible.

Hem insistit però pel que es veu no es permet fer cap activitat organitzada en cap de setmana i es una norma d’obligat compliment. Per tant no podem fer aquesta trobada sinó busquem una localització alternativa i ens hem posat a solucionar-ho.

Després de plantejar-ho a algun company dels que portarà càmeres i tots els estris, que són els més perjudicats, hem decidit fer-ho a la Serralada Litoral (una zona més a prop pels que vingueu de Barcelona), al lloc conegut com a Ruta Prehistòria de Vilassar de Dalt. Es tracta d’un conjunt de rocs megalítics molt interessant fotogràficament i de fàcil accés.

Us preguem que us doneu per assabentats i que ens feu arribar el vostre parer. Així mateix us demanem que ho comuniqueu a la gent que sabeu que vindrà i que potser no estarà al cas. Nosaltres farem el mateix a tots els que han anunciat que vindrien i per tots els canals possibles.

El dia i hora de la trobada són els mateixos: dissabte 6 d’octubre, a les 9:30h. La nova localització és el dolmen conegut com la Roca d’en Toni. Cliqueu aquí per veure el mapa.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Canvis a la 2ª Trobada pràctica de Col·lodió Humit”

  1. A mi em sembla fantàstic perquè ara ho tinc a dos minuts…….. El més important és que es pugui fer l’activitat. Gràcies!!