avatar

Concurs Mensual EF setembre ’12: la feina de cada dia

"A punt de mullar-se" d'en JosepTanquem l’edició de juny del Concurs Mensual d’EF amb un clar vencedor: En Josep, amb la seva foto “A punt de mullar-se“, que ha obtingut 21 punts. El segon i tercer lloc són per les fotos “Set” del jordiv amb 17 punts i “Remullada a la festa” de la Sussss amb 10 punts.

Així doncs, en Josep s’endú la bossa Lowepro Stealh Reporter D200, cedida pel nostre patrocinador DiseFoto. També podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades.

La dura feina de cada dia

"Lunchtime atop a Skyscraper" de Charles EbbetsPer molts de nosaltres el període de les vacances estiuenques s’ha acabat. Tornem a la feina, a la rutina, a la realitat. Ens retrobem amb companys, clients, problemes, tasques i obligacions que havien quedat en suspens durant una feliç temporada. És dur, costa i demana un esforç per reprendre els hàbits i la mecànica que durant l’estiu varem poder abandonar.

Us volem ajudar a entomar aquest amarg tràngol de la millor manera possible. Que us sembla si ens l’expliqueu amb una fotografia? Doncs ja teniu tema pel Concurs Mensual EF setembre ’12: La dura feina de cada dia. Òbviament, considerant el context econòmic que vivim, hem d’estar agraïts si tenim la sort de tenir feina. Però encara i així, volem que ens mostreu com de feixuga i carregosa pot ser la vostra pròpia o la de qualsevol altre persona, quant costa engegar a produir, com de difícil resulta posar-s’hi dia rera dia…

Aquest mes el premi és una motxilla Lowepro Slingshot 202, gentilesa del nostre patrocinador Disefoto. A més, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Dues bones raons per començar a pensar en la magnífica foto que ens fareu arribar, oi?

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 30 de setembre a les 24:00h. Endavant doncs, ja us hi podeu posar!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.