avatar

Taller d’Iniciació a la Macrofotografia amb Àlex Alonso

Amb aquest iniciem una altra temporada de tallers. El proper 29 de setembre tornem a engegar amb un taller d’iniciació a la macrofotografia de la mà de l’Àlex Alonso.

Foto d'Àlex AlonsoEl mon del macro és apassionant i gairebé tothom que pràctica la fotografia, tard o d’hora es veu temptar a provar-lo. Aquest és un taller pensat tant per als que volen iniciar-se en aquesta disciplina com per als que ja la practiquen i volen trobar-hi noves formes d’utilització i d’expressió.

L’Àlex Alonso n’és un gran entès en la seva pràctica i molts de vosaltres ja el coneixeu. De ben segur que n’heu vist alguna de les seves fotografies de flors, insectes o potser de bolets, un dels temes en el que més incideix i que més l’emociona. Tot i tenint els coneixements i la pràctica, no hem d’utilitzar-los exclusivament  en aquests camps, sinó en el que més ens convingui i ens agradi.

Començarem amb una part teòrica del que és, com es fa, de les diferents visions, sistemes i tècniques. Ho farem de forma simple, distesa, amena, objectiva però sobretot pràctica i divertida. L’Àlex es va formar en Belles Arts; és un apassionat de tot el que envolta aquest mon i prefereix centrar-se més en l’estètica, l’emoció i assimilar els coneixements més tècnics i teòrics en base als exercicis pràctics que es facin. Al llarg del dia farem fotografies i a mitja tarda seleccionarem les millors de cadascú i també en processarem alguna.

Foto d'Àlex AlonsoAquest taller pot ser un bon preludi per un altre que farem a finals d’octubre, també amb l’Àlex però dedicat especialment al tema dels bolets.

El taller de fotografia de bolets l’hem fet varies vegades, però aquest any tindrà més d’una sorpresa. Ja us varem avançar que hi haurà un sopar degustació elaborat per un gran mestre de la cuina micològica.

De moment però, centrem-nos en el taller de macrofotografia. El farem, com gairebé sempre, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, en una amplia sala condicionada. El preu del taller és de 40€ i haureu de sumar-hi 20€ (60€ en total) si voleu dinar amb nosaltres al restaurant Racó de Can Feliu. Recomanem que ho feu, doncs és un bon moment per a conèixer gent amb els mateixos interessos, treure dubtes, aclarir conceptes… Els Amics d’espaifotografic (que tinguin o el carnet o l’hagin sol·licitat) heu de descomptar 10€ del preu del taller (50€ incloent el dinar).

L’horari serà l’habitual dels nostres tallers. De 10 a 14h, pararem per dinar i de 16 a 20h. Al matí es fa un petit descans a les 11h, amb cafè, coca i refrescos.

Podeu fer l’ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indicant el nom, telèfon i e-mail de contacte). Agrairem que ens feu un avís per email quan hàgiu fet l’ingrés. 

Foto d'Àlex AlonsoSi voleu fer alguna consulta sobre aquest taller, ho podeu fer en aquesta secció dels fòrums d’EF.

Darrerament hi ha hagut una gran proliferació de cursos i tallers, se’n fan de tota mena i de tot preu, hi ha gent molt valenta i per això és molt fàcil sortir-ne escaldat i decebut. Des d’EF, sempre hem volgut oferir la màxima qualitat, convidant a ponents de reconegut prestigi i fent-ho sempre al millor preu.

Aquest any procurarem combinar el tipus de tallers que habitualment proposem amb d’altres de realitzats per gent propera a EF, però sempre amb grans coneixements i sobretot amb molta passió, que potser és el que més compte.

Son temps d’economitzar i creiem que aquesta iniciativa permetrà seguir mantenint el nivell, oferint tallers a un preu raonable i assequible per que no suposi un impediment a tothom que vulgui venir o si més no per la majoria. Esperem seguir comptant amb el vostre suport!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Taller d’Iniciació a la Macrofotografia amb Àlex Alonso”

  1. És tot un luxe tenir aquests tallers a l’abast per aquest preu. N’he mirat d’altres sovint i els preus es disparen i moltes vegades són inferiors en temps i temari que els d’ef. un bon exemple va ser el de photoshop.
    em sap molt de greu perquè no podré assistir a aquest taller amb l’àlex. aquest any tinc un munt de coses a fer i ja veuré com m’ho combino amb els tallers i les sortides.
    salut i passeu-ho molt bé amb el macro.

  2. […] Vam organitzar un nou taller de fotografia de bolets amb l’Àlex Alonso. A finals d’aquest mes en fem un d’iniciació al macro. […]

  3. Jo ja vaig venir al taller d’orquídies i em va agradar molt però com que treballo els dissabtes aquest no podrà ser. No teniu previst fer-ne algun altre en diumenge?

  4. Llàstima Ferran perquè aquest taller estarà molt be i serà molt diferent es clar. A finals d’octubre n’hi torna a haver un altre amb l’Alex, però segurament també serà dissabte.