avatar

Concurs Mensual EF octubre ’12: paisatge blanc i negre

"Un dia més de feina" d'en papapolJa podem anunciar el guanyador del Concurs Mensual EF setembre ’12: En papapol, amb la seva foto “Un dia més de feina…“, que ha obtingut 29 punts. El segon i tercer lloc són per les fotos “Jubilació anticipada ja!” d’en Jasdg amb 23 punts i “Picapedrer” d’en Navel amb 21 punts.

Així doncs, en papapol s’endú la motxilla Lowepro Slingshot 202, cedida pel nostre patrocinador DiseFoto. També podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades.

Paisatge blanc i negre

Declarat el guanyador, ja ens podem concentrar en la següent edició del Concurs Mensual. Aquest cop us proposem un tema aparentment senzill i assequible: paisatge blanc i negre. Per paisatge entenem escenari o entorn, que pot ser natural, urbà, industrial, rural… Vosaltres mateixos! Teniu plena llibertat per triar la mena de paisatge que voleu fotografiar. L’única condició és la segona part de l’enunciat: ha de ser en blanc i negre.

Ja cal que us hi esforceu. De paisatges en general, en blanc i negre en particular, es veuen tant que val més que us hi apliqueu per tal de fer quelcom diferent. Volem que us esmerceu en que la vostra foto no sigui “una més de la pila”, que sorprengui, que destaqui… Pot ser per la composició, per la perfecció del tractament, pel punt de vista… Això ja és cosa vostra!

Aviat anunciarem el premi corresponent a aquesta nova edició del Concurs Mensual EF. El que sí teniu segur, com és habitual, és que el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Vinga doncs, no us distragueu gaire. Teniu fins diumenge 28 d’octubre per presentar la vostra foto a concurs. Ja podeu començar!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.