avatar

Les novetats de Kowasa

Lost boys. A life in tunnels (Ed. limitada). Inclou DVD

"Lost boys. A life in tunnels" de Joost VandebrugEl fotògraf holandès Joost Vandebrug publica el seu nou llibre “Lost Boys-a life in Tunnels”. El llibre reflecteix la vida diària d’un grup de nens del carrer que viuen refugiats en un túnel prop de l’estació central de trens de Bucarest.

El projecte es va iniciar quan Vandebrug començà a fer fotografies, imprimint-les i entregant-les directament als protagonistes. Després d’uns dies els nens el varen convidar a baixar al túnel i encara que no parlaven la mateixa llengua es va establir ràpidament una sintonia entre ells. De mica en mica Vandebrug va ser guanyant-se la confiança dels nois i transformant-se en un ull silenciós testimoni de la seva vida diària.

Una obra molt sensible i realista amb el personal estil de Vandebrug que es caracteritza pels seus retrats a joves adolescents.

Imprès en paper reciclat, inclou una carta de l’autor sobre el projecte. Edició limitada de 200 exemplars, amb DVD que conté 10 minuts de rodatge en els túnels.

 • Fotògraf/s: VANDEBRUG. Joost
 • Editorial: Vandebrug, Joost/Ex Why Zed
 • Preu: 30€

Nurture studies (Firmado)

"Nurture Studies" de Diana SchererEn Nurture Studies, la fotògrafa Diana Scherer ens presenta el resultat d’un delicat treball, un arxiu de diferents flors que ella mateixa va plantar en diferents recipients.

El creixement de les plantes al llarg de sis mesos en aquests confins artificials ha provocat que cadascuna d’elles s’hagi aliat amb el seu propi espai. Només al final del procés l’artista ha retirat les plantes del seu gerro, alliberant del seu estat encotillat per mostrar amb les seves arrels la forma encara ens evoquen el record del gerro absent.

 • Fotògraf/s: Scherer, Diana
 • Editorial: Van Zoetendaal Publishers
 • Preu: 40€

Erik Kessels: Album beauty. The glory days of the photo album (Firmado)

"Album beauty" d'Erik KesselsEn Album Beauty, el fotògraf holandès Eric Kessels, especialista en el que s’ha anomenat “found photography” (recuperació i de vegades exposició de fotografies perdudes, anònimes o descartades) rescata de l’oblit vells àlbums de fotos familiars.

L’àlbum de fotos que en el passat no faltava a cada llar i que ara ha estat reemplaçat pel disc dur o els arxius en línia, va ser durant una època el repositori de la història familiar, i sovint la representava de forma esbiaixada, apta per ser mostrada a tercers.

De la mateixa manera que ara només pengem a les xarxes socials les fotos en què sortim més afavorits, en els àlbums es guardaven únicament les millors imatges

Segons Kessels, “una recerca exhaustiva per diferents àlbums de fotos acaba revelant ocasionalment una mica menys perfecte, una cosa que se surt del normal. I és a través d’aquestes esquerdes on podem trobar la bellesa “.

 • Fotògraf/s: Kessels, Erik
 • Autors text: Bunyan, Christian
 • Editorial: RVB Books
 • Preu: 35€

La residence. JH Engström

"La residence" de J. H. EngströmEn la seva fotografia, JH Engström no intenta explicar sinó més aviat retre l’observador a la profunda experiència de l’absurd de la condició humana. Les imatges d’aquest llibre ens connecten amb un neguit intern i amb una estranya sensació de solitud en la terra.

El llibre consisteix en 29 tríptics, amb textos i reflexions de diaris intercalats i 29 fotografies que representen l’estil més propi d’aquest artista que s’ha convertit en un dels fotògrafs més rellevants de Suècia.

 • Fotògraf/s: Engström, JH
 • Editorial: Journal Photobooks
 • Preu: 60€

Seduced by modernity. The Photography of Margaret Watkins

Seduced by Modernity: The Photography of Margaret WatkinsSeduced by Modernity és el primer llibre publicat que s’ha dedicat íntegrament a recollir la vida i obra de la fotògrafa modernista canadenca Margaret Watkins. Més coneguda pel seu treball publicitari realitzat a Nova York el 1920, Watkins va ser membre actiu de Clarence White School of Photography i participar en el canvi que es va produir del pictorialisme al modernisme.

Seduced by Modernity recull per primera vegada una extensa representació de l’obra de Watkins en reproducció d’alta qualitat com a part d’un estudi interdisciplinari que honora una artista intrèpida i viatgera que va rebutjar quedar confinada a convencionalismes que la limitessin per qüestió de gènere, fronteres geogràfiques o convencionalismes.

 • Fotògraf/s: Watkins, Margaret
 • Editorial: MQUP
 • Preu: 49€

Miss. Martin Guggisberg

"Miss" de Martin GuggisbergMiss Pole Fitness, Miss Auto Emotions, Miss Bikini, Miss Handicap, són alguns dels títols dels nombrosos concursos de bellesa que tenen lloc en diferents complexos i hotels de tota Suïssa.

En el seu llibre Miss el fotògraf suís Martin Guggisberg ens presenta la sèrie d’imatges que va captar entre els anys 2006 i 2011 al voltant d’aquests esdeveniments. Com a document, ens apropa a l’ambient del lloc, a la tensió del moment … noies carregades de somnis entre bastidors, a l’escenari, amb les seves pors… Però també ens mostra als experts, al jurat i als espectadors que participen de l’escena.

 • Fotògraf/s: GUGGISBERG, Martin
 • Editorial: Patrick Frey
 • Preu: 45€

Photographies de Magritte (Descatalogado)

Photographies de MagritteRené Magritte, el conegut pintor surrealista belga va ser també un fotògraf vocacional al llarg de tota la seva vida. Les seves fotografies giraven principalment entorn a la seva família, amics i trobades socials.

Amb el seu enginyós i particular estil pretenia canviar la percepció precondicionada de la realitat i forçar a l’observador a fer-se hipersensitivo al seu entorn.

 • Fotògraf/s: Magritte, René
 • Autors text: Paquet, Marcel
 • Editorial: Contrejour
 • Preu: 65€

Cuando la Fotografía es un Arte. 80 obras maestras y los secretos de su éxito

Cuando la Fotografia es un Arte. 80 obras maestras y los secretos de su éxito“Cuando la Fotografía es un Arte” mostra 80 fotografies extraordinàries, des de les litografies pioneres en blanc i negre fins a les obres digitals, realitzades per fotògrafs tan diversos i icònics com Alfred Stieglitz, Ernst Haas, Rineke Dijkstra i Martin Parr.

Es revelaran al lector les qualitats destacables de les fotografies clau de cada període, des del retrat fins al paisatge passant pel fotoperiodisme i el documental social.

 • Fotògraf/s: Varis
 • Autors text: WILLIAMS, Val
 • Editorial: Lunwerg
 • Preu: 11,90€

Photoshop Lightroom 4. Guía completa para fotógrafos

"Photoshop Lightroom 4. Guía completa para fotógrafos" de Martin EveningDissenyat des d’un principi per fotògrafs, Lightroom ofereix potents característiques d’edició en una interfície concebuda per importar, ordenar i organitzar les imatges.
L’autor descriu amb tot detall les característiques de Lightroom 4 des d’una perspectiva professional, proporcionant solucions creatives a les necessitats dels fotògrafs i com organitzar un flux eficient de treball.
Martin Evening és un reconegut fotògraf de moda i publicitat. Expert de la fotografia i d’Adobe Photoshop, és un escriptor i ponent de reconegut èxit, i elegit per la Napp (National Association of Photoshop Professionals, Associació Nacional de Professionals de Photoshop) per figurar en el seu saló de la fama.
Evening col·labora amb l’equip de desenvolupament de Photoshop i Lightroom i és un dels membres fundadors de Píxel Genius, una empresa de disseny de programari que fabrica accessoris i complements creatius per aquesta eina.
 • Autor: EVENING, Martin
 • Editorial: Lunwerg
 • Preu: 69,90€

Photoshop CS6. Manual Imprescindible

"Photoshop CS6. Manual Imprescindible" de J. M. Delgado CabreraDes dels seus inicis, Photoshop ha estat sempre una eina sorprenent, les últimes actualitzacions concedeixen noves possibilitats, que reafirmen aquesta aplicació com la més potent del mercat.

Aquest manual està pensat per a totes aquelles persones que mai han treballat amb Photoshop o, si ho han fet, no coneixen realment tot l’abast del programa. Entre els seus continguts hi ha una descripció de totes les funcionalitats disponibles, el maneig de capes, filtres i molt més.

També tracta en profunditat tot el relacionat amb el color, posant especial èmfasi en la correcció de defectes i la millora de les nostres imatges.

El propòsit és fer senzill l’aprenentatge de la millor eina per retoc fotogràfic i disseny artístic que hi ha actualment al mercat.

 • Autors text: DELGADO CABRERA, Jose María
 • Editorial: Anaya
 • Preu: 26,70€

Photoshop CS6. Guía práctica

"Adobe Photoshop CS6" de Natalia CaballeroAquesta guia es troba organitzada en 15 capítols, a través dels quals s’exploraran tots els conceptes relatius a la naturalesa de les imatges digitals i de la seva manipulació en Photoshop, incloent una descripció detallada de l’espai de treball i de totes les seves eines principals, prestant especial atenció a les nombroses novetats d’aquesta última versió, així com a les funcions que han estat millorades.

Utilitzi aquest llibre com una guia de referència i ràpida consulta que li serà de gran utilitat, tant per iniciar-se en l’ús del programa com per perfeccionar els seus coneixements de postproducció d’imatges digitals.

 • Autors text: CABALLERO COLLADO, Natalia
 • Editorial: Anaya
 • Preu: 14,80€

3er Mercat Fotogràfic a Kowasa

3er Mercadillo Fotográfico KowasaDesprés de l’èxit dels dos anteriors Mercats amb una enorme afluència tornem de nou amb aquesta tercera edició del Mercat fotogràfic.

Trobaràs un fabulós punt de trobada a la nostra terrassa per a la compra-venda i intercanvi de: llibres, fotografies, gadgets, càmeres, marcs i càmeres vintage, Iphone photography, polaroid, Lomography, copiabook, complements, segona mà… Amb delícies gastronòmiques com acompanyament i molt més! T’esperem!

Organitza: Fotonauta
Dissabte 6 d’octubre d’11 a 19 a Kowasa

Kowasa Gallery
C / Mallorca 235 (veure mapa)
08008 Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.