avatar

Que ens toqui salut, però per si de cas… la loteria d’EF

Decim loteria Nadal EF 91968A aquest any ja li anem veient el final, un any que no ha estat pas per celebrar, però a veure si abans de que s’acabi encara en podem canviar el final. Tot va tant de presa que d’aquí a no res tornarem a sentir aquella cantarella que anuncia l’esperada pluja de milions i qui més qui menys comprarà algun dècim de Nadal. A espaifotografic.cat com ja és habitual, tornarem a confiar en la Sort i en la Bruixa d’Or.

Per això posem a la vostra disposició 120 dècims de la loteria de Nadal comprats a la Bruixa d’Or de Sort (20 més que l’any passat), que des d’ara i fins al 10 de novembre estan a la vostra disposició.

No badeu perquè a partir d’aquesta data haurem de tornar els que no vulguem, però esperem vendre’ls tots ja que l’any passat vàrem fer curt i per això n’hem comprat més.

El número d’aquest any és el 91968. Maco? Potser si? Que us hi jugueu que aquest any si que toca?

Doncs jogueu-vos 20€, que aquest és el preu oficial del dècim, però com l’any passat us volem demanar una col·laboració per al manteniment d’espaifotografic: una aportació voluntària de 2€ per dècim, com qui fa participacions però sense trencar cap dècim… Heu d’afegir el preu de l’enviament certificat, que son 3€. Per tant, en total són 25€ per dècim. com a la majoria de bars però amb l’enviament i tot inclòs. Barat en comparació amb el que en traurem…

Si en demaneu dos, evidentment només hi haureu d’afegir un enviament i per tant seran 22+22+3= 47€. Així doncs, abans de fer la comanda val la pena assegurar-se si algun proper en vol algun més.

Els dècims els heu de demanar a través del fòrum, en aquest fil que hem obert. Hi ha un número de compte i això és molt important, heu de fer un ingrés indicant el vostre nom, adreça, un telèfon i després enviar un missatge al fil, dient que ho heu fet. En el mateix fil anirem informant dels que s’han venut i els que queden.

Donat que hi ha un número limitat de 120 dècims, es serviran fins a esgotar-los i per rigorós ordre d’ingrés. Els dècims, com podeu suposar, no estan encara a la nostra propietat sinó que els reservem. Quan s’acabi el termini per fer l’ingrés del total reservat, ens enviaran els dècims. Per tant, no els rebreu fins a finals de novembre. És una puntualització per qui no sàpiga com van aquestes coses.

Nota: la imatge que il·lustra la noticia és una recreació, com dèiem encara no tenim el dècim.

Els Amics d’EF no cal que facin l’aportació de 2€ perquè ja fan prou pel manteniment amb la seva aportació pel carnet, però sí els 3€ de l’enviament.

També hi ha una altra possibilitat si voleu estalviar-vos l’enviament i us en refieu d’EF, podem guardar-vos els dècims fins que ens trobem en alguna sortida o exposició, i si no pot ser abans del sorteig, us ingressarem els milions al vostre compte corrent ;-)

Tindrem sort…

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.