avatar

Sortida de tardor amb EF: el 10 de novembre al Priorat

Panpols a la tardorJa es temps de tardor i amb ella tornen els color rogencs dels arbres que comencen a perdre les seves fulles. Però hi han molts altres colors de tardor; també ho són els de les vinyes que ja han estat veremades…

Per això, cada any s’ens planteja el dubte: la Garrotxa i les seves fagedes, el Montseny, la Catalunya central; quina sortida fem? Res de tot això, aquest any no anirem a lo típic. Aquesta vegada canviarem la recurrent sortida de fageda, encara que continuarem buscant aquests colors de tardor tan característics.

Per aquesta sortida de l’Olga ens ha fet una proposta diferent.: aquest vegada la sortida serà a les comarques de Tarragona. Un dia de Sortida pel Priorat, país de vinyes i de bon vi. Passarem el dia fent fotos en una terra amb un paisatge dur i treballat i, per què no, farem un tast del fruit d’aquesta terra.

Serà el dissabte 10 de novembre. Començarem la jornada trobant-nos a sobre les 10h a Falset, a la Cafeteria del Hotel Sport. Un cop estiguem tots reunits farem una volta per aquesta bonica vila amb llocs tant emblemàtics com el seu Celler Cooperatiu. Tot seguit ens endinsarem al cor del Priorat. Anirem a Gratallops, a les bodegues Buil i Giné, on començarem amb una passejada entre les vinyes i podrem fer moltes fotos. Després ens mostraran l’interior de la bodega i acabarem fent un degustació dels seus vins. Aquesta visita te un cost de 10€ per cap.

Arribada l’hora de dinar anirem fins a Torroja del Priorat, al restaurant Cal Joc, on ens faran un menú per 18€. Després de dinar pujarem fins a l’ermita de La Mare de Déu de la Consolació des d’on tindrem unes magnifiques vistes panoràmiques de tot el cor del Priorat i als peus de la qual es troben les vinyes amb les que es fa el famós vi de L´Ermita.

Per acabar la tarda farem una passejada per la Vilella Baixa, l’anomenada “Nova York del Priorat”. Donarem per acabada la jornada fent la nostra tradicional foto de grup.

Cap de les dues activitats que comporten despesa són obligatòries, per tant si voleu venir amb entrepà no hi ha cap problema. Si teniu dubtes o voleu fer alguna pregunta, ho podeu fer en aquest fil del fòrum. En el mateix fil ens podeu confirmar la vostra assistència a la trobada, per tal que anem fent la llista de la gent que vindrà.

Així doncs, us esperem a tot els dissabte 10 de novembre!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Sortida de tardor amb EF: el 10 de novembre al Priorat”

  1. […] La tardor passada vam fer una sortida pel Montseny. Recordeu que enguany anem al Priorat. […]

  2. […] L’any passat vam fer la sortida de tardor a la riera de Gualba. Demà, en canvi, serem al Priorat. […]