avatar

Concurs Mensual EF novembre ’12: en ocasions veig ombres

"El gronxador" de l'UrimasJa tenim guanyador de l’edició d’octubre del Concurs Mensual EF: l’amic Urimas amb la seva foto “El gronxador” ha obtingut 28 punts a les votacions, que li atorguen una clara victòria. El segon i tercer lloc són per “A la vora del riu” de la Llui (25 punts) i “Paisatge cambotjà” del Josep (24 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició d’octubre del Concurs Mensual a la secció del fòrum dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Picasa.

En ocasions veig ombres

Sabem que teniu unes ànsies irrefrenable de que iniciem un a nova edició del Concurs Mensual EF i us donem una bona excusa per treure la càmera a passejar, a la captura de la propera foto guanyadora. Com que ens agrada complaure als amics, no ho entretindrem més: el tema que us proposem per l’edició de novembre del concurs és en ocasions veig ombres. S’entén? Volem fotografies d’ombres o si més no en les que les ombres hi juguin un paper fonamental. Poden ser siluetes que suggereixen formes reals o imaginades, ombres que amaguen o revelen, ombres acollidores o sinistres… Ombres, en definitiva. Com tots sabem, sense ombres no seria possible la fotografia, oi? Doncs ja sabeu el que heu de perseguir.

El premi per aquest mes és un trípode GorillaPod SLR Zoom, cedit pel nostre patrocinador Disefoto. Com és habitual, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar).

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 2 de desembre a les 24:00h. Endavant doncs, deixeu volar la vostra imaginació i comenceu la vostra cacera d’ombres!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.