avatar

El Carnet d’Amic d’EF ara més segur que mai!

El Carnet d'Amic d'EF, carregat d'avantatges!Segurament esteu al cas del nostre Carnet d’Amic i dels avantatges que comporta. Com de fet, alguns de vosaltres en sou titulars i ja en gaudiu.

Pels que no el coneixeu, us direm que tenir el Carnet d’Amic d’EF permet accedir a descomptes en el lloguer de material i plató fotogràfic, en els tallers i activitats de pagament que fem des d’espaifotografic, en la impressió de còpies fotogràfiques…

Per altra banda, el Carnet d’Amic d’EF és també una bona manera de col·laborar en el manteniment del web d’espaifotografic.

Gràcies a les gestions del nostre amic Climent Clerch (Clemens), a tots els avantatges que fins ara oferia el Carnet des d’avui podem afegir un més: una assegurança sobre l’equip fotogràfic a un preu molt interessant, a travès de Seguros Catalana Occidente.

Les cobertures d’aquesta assegurança serien:

  • Robatori del material quan el duem a sobre, sigui per estrebada o atracament.
  • Robatori del material a dins d’un vehicle (en condicions específiques)
  • Accident del vehicle portador (cotxe, autocar, tren, i combinat amb transport aeri o marítim) a conseqüència de topada amb altre vehicle, caiguda per terraplens, cunetes, etc.
  • Danys a l’equip per causes atmosfèriques com llamps, pluges intenses (més de 40 l/m2), embats de mar…
  • Àmbit de l’assegurança: països de la Unió Europea i els seus limítrofes (ampliable a àmbit mundial)

En qualsevol cas, s’aplica una franquícia mínima de 30€ i màxima de 120€; no caldria, doncs, assegurar un component del material que baixi d’aquests 120€.

Per fer-nos una idea de l’import de la prima a pagar, podem imaginar un equip, amb preus de referència trets de Pixmania, amb la següent configuració:

  • Càmera Nikon D800, 2.549€
  • Objectiu Nikkor 50mm, 359€
  • Objectiu Nikkor 18-300, 990€
  • Flaix Nikon SB-910, 409€
  • Trípode Manfrotto 190XP i ròtula 496RC2, 210€

El teu equip assegurat a bon preu amb el Carnet d'Amic d'EFEl total seria de 4.517€. Si ho arrodonim a 4.550€ la prima de l’assegurança seria de 135€. Els titulars del Carnet d’Amic d’EF tindrien un preu especial de 105€.

El cert és que costa molt de trobar una producte semblant en d’altres asseguradores: doncs n’hi ha moltes que no en volen sentir a parlar d’assegurar equips fotogràfics i algunes són molt més restrictives o cobren primes bastant més elevades.

Per tal de formalitzar la pòlissa, es fa un estudi personalitzat de cada cas detallant marca, model, número de sèrie i còpia de factura (els objectes no identificats no poden ser assegurats). Quant a nivell personal, cal una còpia del DNI i del compte o llibreta bancari, encara que després no es formalitzi la pòlissa.

Pensem que aquesta nova prestació afegeix un valor i interès evident al Carnet d’Amic d’EF i esperem que serveixi per que us animeu a demanar-lo. Penseu també en els vostres familiars o amics: el Carnet d’Amic d’EF pot ser un bon regal per Nadal per qualsevol aficionat a la fotografia!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.