avatar

Èxit del Taller de Composició i Llenguatge Visual

El taller de dissabte es va allargar fins a 2/4 de 9 del vespre i això es molt bona senyal. Això i els comentaris que ens han fet alguns dels assistents ens permeten dir que el taller ha estat tot un èxit.

Pel mati es va fer la part teòrica però amb forces intervencions per part dels alumnes. En acabar de dinar varem continuar revisant els portafolis dels assistents. Primer els que havien portat les fotografies en paper i tot seguit projectant la resta. Francament s’hi varen veure fotografies magnifiques en les dues parts. L’Eva va saber engrescar a l’alumnat i hi va haver força debat durant  tot el taller.

Varem sortejar un parell de llibres. Com a curiositat, comentar que va sortir el 18 dues vegades i en el rellotge marcava les 18:18h. El primer afortunat va ser en Quim Dasquens i el segon en Quim Bou, dos Quims. Tota una conjunció còsmica!

Si teniu algun dubte, ja sabeu que podeu seguir preguntant al fil del fòrum obert amb aquest fi.

Recordeu que el proper taller serà el 15 de desembre amb la Mª Rosa Vila i en Manel Soria ( Frikosal). Les inscripcions estan obertes i publicarem la llista dels assistents ben aviat.

Nota: Les fotografies han estat fetes amb el mòbil però procurarem substituir-les per les que va fer en Pep Prats que indiscutiblement seran molt millors.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.