avatar

Vols venir gratis als tallers d’EF? Fes un 3+1

Vols venir gratis als tallers d'EF? Fes un 3+1Anem cap el cinquè any d’espaifotografic.cat. En tot aquest temps hem organitzat desenes de tallers, tots ells de la millor qualitat que hem pogut, amb professors de primera, amb temes molt variats, esforçant-nos en diferenciar-nos tant com hem pogut dels que habitualment es troben i mirant d’oferir el millor preu possible.

Fins ara sempre havíem omplert i en molts casos ha quedat gent sense poder venir, malauradament, Però això també és una bona senyal, que ens indica que no ho hem fet malament. Això ens anima a seguir treballant en aquesta línia.

Com hem dit altres vegades nosaltres volem continuar i que aquesta crisis no ens aturi. Però malauradament la situació no és la mateixa que fa uns anys. Ja no és només pels diners: d’oferta n’hi ha molta i molt variada, però cal mirar també qui hi ha al darrera; molts cops gent sense experiència, per dir-ho suau, gent molt llançada. Per això espaifotografic segueix sent una garantia.

Ara cal mirar-s’ho tot amb cura i per fer una despesa extraordinària, com és un taller, cal rumiar-s’ho prou. Potser per no notar-ho tant a la butxaca, cal estalviar durant un temps, si realment ens interessa.

Per això cal ser realistes i buscar solucions imaginatives per a continuar. És per això que us proposem quelcom del que en puguem sortir tots beneficiats. Nosaltres volem omplir els tallers amb la vostra ajuda i a canvi vosaltres vindreu de franc.

Com? Doncs us proposem que ens porteu 3 amics que s’apuntin al taller i a canvi us regalem la vostra inscripció. Que us sembla? Això es pot llegir de dues maneres: en Pepet troba tres persones que vulguin vindre i s’inscriguin i des d’EF el convidem o bé en Pepet es posa d’acord amb tres persones i en comptes de pagar el que val el taller x4 paguen totes juntes x3. En tots els casos el dinar s’ha de considerar a banda del taller.

Que hi dieu, us sembla bé la proposta? Esperem que sí i en sortim tots beneficiats; nosaltres podrem continuar fent cursos i tallers, mentre que a vosaltres, si us animeu a buscar gent, us sortiran de franc.

Taller de Composició i llenguatge visual amb Eva LlorentePodeu començar avui mateix amb el taller que estem preparant per aquest més: un taller molt atractiu, de Composició i llenguatge visual amb l’Eva Llorente, professora de l’IEFC.  La composició i llenguatge visual és part important de tot bon llibre de fotografia clàssica, però sembla que ara, amb el domini de la tecnologia digital s’obviï aquests coneixements imprescindibles per fer bones fotos (o si més no correctes).

A vegades ens gastem molts diners en una bona càmera ben pocs en formació quan en realitat aquesta sempre és una molt bona inversió. Voler aprendre i adquirir aquests coneixements ens servirà per a millorar com a fotògrafs i enriquir-nos personalment.

 

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.