avatar

Expedició fotogràfica a l’arxipèlag de les Svalbard 2013

Ós polar, fotografia d'Oriol Alamany

El fotògraf i amic Oriol Alamany organitza per segona vegada aquesta expedició fotogràfica i ens complau donar suport a iniciatives com aquesta.

Les terres polars sempre han exercit un atractiu hipnòtic per a l’ésser humà. El seu paisatge primigeni i les criatures salvatges que l’habiten constitueixen fascinants motius per al fotògraf de la natura.

Després de l’èxit del viatge fotogràfic d’aquest passat estiu, el 2013 tornarem a navegar al voltant de les illes Svalbard fotografiant els paisatges del Gran Nord, les glaceres i la banquisa àrtica, així com les aus i mamífers marins que hi viuen, el rei indiscutible és l’Ós polar.

Uneix-te a nosaltres i descobreix-ho tu mateix de la mà d’Oriol Alamany (fotògraf professional col·laborador de National Geographic, Terre Sauvage, BBC Wildlife, Lonely Planet, Altaïr i altres prestigioses publicacions), i d’Eulàlia Vicens, que durant tretze dies t’acompanyaran i assessoraran sobre el terreny perquè les teves fotografies millorin dia a dia.

Aquesta expedició es desenvoluparà del 15 al 27 de juliol de 2013, places limitades. Pots consultar més informació en aquest enllaç o bé sol·licita-la a talleres@alamany.com

Organització tècnica i realització: Vilassar Tours GC1091

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.