avatar

Concurs Mensual EF gener ’13: desordre

"La porta del cel" del PorreRecent estrenat el 2013, quan encara no ens hem acabat de fer la idea, tanquem la darrera edició del Concurs Mensual EF 2012. Com no pot ser d’un altre manera, ho fem proclamant el vencedor, que en aquesta ocasió ha estat en Porre amb la seva foto “La porta del cel“, mereixedora de 32 punts. El segon i tercer lloc són per les fotos “28 setmanes” de l’eztopo 24 punts i “Tors nu” del navel amb 19 punts.

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició de maig del Concurs Mensual a la secció dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Picasa.

Com ja varem anunciar, el guanyador s’endú una motxila Lowepro Slingshot 202 AW, cedida pel nostre patrocinador Disefoto. A més, com és habitual, és que el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. A tots, per descomptat, gràcies per participar!

Nou tema: desordre

Com diuen alguns, quan una cosa s’acaba sempre comença un altre. En aquest cas, nosaltres comencem amb la primera edició del Concurs Mensual EF del 2013. El tema que us proposem és ben senzill i assequible; en podeu trobar arreu exemples i situacions que s’hi diuen. La gent que hi ha pensat ho sap molt bé: és una tendència natural que només es pot corregir amb intervenció casual o expressa. A més, és una llei fonamental de la termodinàmica: tot tendeix al desordre.

Doncs precisament aquest és el tema del mes: desordre. Volem imatges que il·lustrin el caos, el desori, la desorganització, la falta de estructura o absència de distribució racional. No cal dir que també voldríem veure propostes prou expressives, originals, sorprenents i, òbviament, ajustades al tema que proposem.

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 3 de febrer a les 24:00h. Endavant doncs, deixeu volar la vostra imaginació, desenfundeu les vostres càmeres i demostreu del que sou capaços!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.