avatar

Exposició “El color de la mirada” d’Albert Giralt “Duarja”

"El color de la mirada" d'Albert Giralt "Duarja"Tenim el plaer d’anunciar-vos la propera exposició fotogràfica que organitzem, amb la col·laboració del CEIF i de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt. Aquesta exposició és d’un recull de treballs del fotògraf Albert Giralt, més conegut com “Duarja”, sota el títol “El color de la mirada”.

L’obra d’Albert Giralt es podria englobar dins de l’anomenada fotografia “pictorialista”. Això però la podria definir només en la superfície, ja que en el fons hi ha la recerca d’un sentit poètic en els objectes, el paisatge o en el misteri de les mirades que transcendeix la pura representació; una representació no narrativa que condensa el temps i el redueix a un instant.

Albert Giralt ens redescobreix la bellesa del caduc, del oblidat, la que nia subtil pel decadent, redefinint el que prèviament ha captat guiat per la intuïció. La seva és una lectura que aïlla els motius, els enfoca i els proporciona un aura d’intimitat, una segona epidermis que es suma a la que els va proporcionar l’oblit i l’abandó.

Els seus enquadraments revelen un món que per estar just aquí, al costat, és invisible per la seva pròpia condició de proximitat.

Us esperem el proper divendres 1 de febrer a les 8 del vespre a la Sala Cultural de Vilassar de Dalt, per acompanyar-nos en la inauguració de l’exposició.

El color de la mirada, d’Albert Giralt “Duarja”
Sala Cultural de Vilassar de Dalt
C/ Manuel Moreno, 30 (veure mapa)
Vilassar de Dalt
De l’1 al 17 de febrer
Inauguració divendres 1 de febrer a les 20h
Horari:
Divendres de 19h a 21h
Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 21h

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Exposició “El color de la mirada” d’Albert Giralt “Duarja””

  1. Moltes gràcies per la oportunitat de poder ensenyar el meu treball a la vila de Vilassar de Dalt, una abraçada!!