avatar

Les sortides d’espaifotografic per l’any 2013

Us volem fer un breu avançament de quines seran les sortides fotogràfiques previstes per aquest any que gairebé acabem d’estrenar. Cal dir que l’encarregada d’organitzar aquestes trobades és la nostra estimada Olga, a la que agraïm molt la feina i el temps que hi dedica.

Òbviament, a més d’aquestes fantàstiques excursions fotogràfiques, durant l’any procurarem organitzar altres activitats, com el recentment anunciat Taller d’Il·luminació Domèstica amb l’Eduard Selva i d’altres que anirem publicant, procurarem visitar les exposicions que se’ns posin a tir, etc. Però pels propers mesos estarem sobre tot concentrats en organitzar el que serà l’esdeveniment més important en el que ens haguem embarcat: el Festival Revela-T.

Centrem-nos però en les tres sortides que la nostra infatigable Olga ens ha planificat; estem segurs que us resultaran molt atractives i engrescadores. L’Olga ens comenta que ha volgut donar-lis cert fil temàtic i per això ha escollit un element fonamental per la vida: l’aigua. En els tres llocs que visitarem l’aigua té una presència i una importància essencial, com veureu.

La primera sortida que ens proposa l’Olga és al Parc Fluvial del Llobregat, incloent un recorregut pels aiguamolls. És un entorn en el que es barregen natura i paisatge urbà. Aquesta sortida la farem dissabte 16 de març.

Delta de l'Ebre, foto de l'OlgaLa següent proposta de l’Olga, prevista pel dissabte 15 de juny, és al Delta de l’Ebre. Aquí podrem trobar molts motius fotogràfics per treballar. Des de els camps d’arròs inundats, al riu o la Platja del Trabucador, un entorn singular amb innegable interès fotogràfic.

Tornant de les vacances de l’estiu ens reservarem el 28 de setembre per viatjar cap a terres de Lleida. Farem una ruta al voltant del Pantà de Sant Llorenç de Montgai; aigua recollida per l’acció de l’home, paisatge modificat per la seva presència i la seva activitat.

Estany de Banyoles, foto de l'OlgaAcabarem la temporada, per dir-ho així, amb un clàssic que sense dubtes és una aposta segura:  cap els vols del 9 de novembre ens acostarem a l’Estany de Banyoles per tal de gaudir dels colors de la tardor i del magnífic paisatge que envolta el llac.

Ja ho veieu, amb l’ajut de l’Olga ja comencem a tenir traçada una agenda d’activitats d’espaifotografic pel 2013 força interessant. Sembla que aquest any se’ns ha girat feina!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.